Devatenáctka na domácí půdě porazila brněnskou Zbrojovku. Zápas rozhodl Vítězslav Klimeš. Kategorie U18 a U16 hrály v Hradci Králové. Dorostenky vstoupily do sezony zápasem s Pardubicemi.

FCVP U19 vs. Brno 1:0
Střelci:
68. Klimeš
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Zápas byl od začátku vyrovnaný, nedařila se nám předfinální fáze. Ve druhém poločase dostal soupeř červenou kartu a nám se podařilo vstřelit gól, poté už jsme zápas kontrolovali.”


Hradec Králové vs. FCVP U18 2:1
Střelci:
84. Polák, 88. Binar - 42. Růžička F.
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V úvodu měl Hradec víc ze hry, ale do šance se nedostal, postupem času, jsme se dostávali víc do hry my, byli jsme lepší a nakonec se dostali do vedení po střele Filipa Růžičky. Ve druhém poločase jsme měli dvě šance a nějaké nebezpečné střely, ale ty jsme neproměnili. Hradec dal nakonec dva šastné góly v závěru a utkání otočil.”


FCVP U17 vs. Brno 1:2
Střelci:
25. Linhart - 59. Klíma, 74. Klíma
Hodnocení trenéra Mathieua Maniaciho: „Začali jsme dobře, kontrolovali hru a předvedli několik dobrých akcí. Okamžitě jsme chtěli vnést do hry potřebnou intenzitu a agresivitu, abychom zápas dobře začali. Díky dobrému presinku se nám podařilo získat míč zpět a vstřelit první gól. Do poločasové přestávky jsme šli s vedením 1:0, a to i přes další gólové akce, které jsme měli lépe zakončit. Ve druhém poločase jsme si nadále vytvářeli šance, ale naše zakončení bylo špatné. Příliš mnoho individuálních chyb vedlo k tomu, že se zápas otočil ve prospěch Brna, které zvítězilo 2:1.“


Hradec Králové vs. FCVP U16 5:0
Střelci:
16. Podhajský, 19. Thiele (pen.), 22. Polák (pen.), 39. Polák, 86. Svoboda
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „Vstup do utkání od nás nebyl špatný, bohužel jsme žádný z náznaků šancí nevyužili a pak přišla pasហsoupeře, ve které bohužel rozhodl zápas. Po třech inkasovaných brankách z rohu a dvou z penalt se soupeř dostal na koně a my se do konce prvního poločasu hlavně bránili. Ve druhém se nám podařilo zlepšit, dařilo se nám držet míč a vypracovali jsme si i několik gólových šancí. Žádnou jsme bohužel neproměnili a v závěru ještě jednou inkasovali.”


FCVP WU18 vs. Pardubice 0:1
Střelci:
54. Lacinová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Do nového ročníku ligy jsme nevstoupili podle našich představ. Na druhou stranu nám utkání s Pardubicemi ukázalo hodně věcí, které musíme nadále zlepšovat. Celý tým je prakticky nový, některé holky odešly do A-týmu a B-týmu žen, mnoho holek přišlo ze žaček, takže musíme některé fotbalové prvky dělat od úplného začátku. Bylo vidět, že s některými principy holky ještě nejsou sžitý, ale věřím, že je to jen otázka času.”