Viktoriáni, velké finále se blíží! Ve středu od 18:00 nás čeká bitva se Spartou o vítězství v MOL Cupu. Část hlediště vyhrazená pro naše fanoušky musí být jednotná, hnát tým po celou dobu zápasu a také přijít v jednotném dress codu.

Pro viktoriánské fanoušky jsou pro tento zápas vyčleněny sektory za bránou (P a R) a část protilehlé tribuny (S). Fanoušci ze Sektoru-P žádají všechny viktoriány, aby dorazili na zápas v jednotných klubových barvách podle rozdělení sektorů následovně:

P1 / P2 / P3 ČERVENÁ

P3 / R4 / R5 MODRÁ

S6 / S7 ČERVENÁ (sektor P3 bude rozdělený páskou od speakra nahoru na červenou blíže k věži a zbytek modrý)

Pokud nemáte červené nebo modré triko, bude možnost si ho pořídit ve Viktoria shopu případně přímo u členů Sektoru-P. Důležitou výzvou je i to, že je potřeba naše hráče podpořit již při příchodu na rozcvičku! Na svých místech by tedy měli být již cca hodinu před výkopem, tedy v 17:00!

Viktoriáni, na které se nedostalo se vstupenkou na utkání, jsou srdečně zváni na společnou projekci v prostorách DEPO 2015. Připraveno bude občerstvení, fanzóna, soutěže o ceny i viktoriánský moderátor. Program ve fanzóně odstartuje již v 16:00.