Po výhře 5:2 nad třetiligovými Domažlicemi čeká Viktorii Plzeň druhé přátelské utkání v domácím prostředí, které bude navíc poslední. V Luční ulici se ve středu od 16:30 představí Baník Sokolov, poté už tým trenéra Vrby čekají jen zápasy v Liptovském Mikuláši a na soustředění v Rakousku.

Pokud se ještě chcete podívat na nové posily při jejich prvních zápasech za Viktorku, máte ve středu poslední možnost! Pokud tedy neplánujete vyrazit do zahraničí. 

Jednotlivé vstupné činí opět 50 Kč, zdarma půjdou držitelé permic na novou sezonu, platebních karet FCVP a ČSOB a průkazů ZTP a děti do 15 let. Stadion se otevře v 15:00, na místě budou k dispozici i stánky s občerstvením a Viktoria shop. Parkovat bude možné na parkovišti Red za severní věží Doosan Areny a přejít do Luční ulice pěšky, nebo přímo v Luční před areálem.

V minulé sezoně hrála Plzeň se Sokolovem v přípravě rovnou dvakrát. Nejprve v Mariánských Lázních vyhrála po gólech Krmenčíka a Čermáka 2:0, doma poté v zimě uspěla 7:2 díky dvěma trefám Procházky s Keplem a gólům Pačindy, Šulce a Beauguela.

Krmenčík už zase dává góly, novic Mihálik si při debutu s Domažlicemi připsal dvě asistence, k týmu se v pondělí připojil také čtvrtý nováček Christián Herc, předpověď očekává příjemné letní počasí... Lákadel přijít ve středu je mnoho!