Odvetné utkání 3. předkola Evropské ligy se blíží, Viktoria Plzeň se ve čtvrtek 15. srpna od 20:00 utká v Doosan Areně s belgickým klubem Royal Antwerp FC. Zde najdete veškeré důležité bezpečnostní a technické informace. Nezapomeňte si doklad totožnosti s sebou!

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu ve 20:00, brány stadionu se tak otevřou tradičně 90 minut předem, tj. v 18:30. Doporučujeme přijít včas.

  • Pivovarská lávka

Pivovarská lávka bude v den utkání uzavřena jednosměrně od 18:00 směrem k pivovaru.

  • Rodinná tribuna

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus není na zápas evropských pohárů v provozu, vstup do sektoru H je tedy přes hlavní turnikety.

  • Vstupenky

Vstupenky na utkání s Antverpy se v den zápasu neprodávají. Na pokladnách si fanoušci však budou moci zakoupit vstupenky na ligový zápas s Opavou (25. 8., 16:30).

Lístky jsou však k dostání ještě dnes (v úterý 13. 8.) a ve středu 14. 8., a to v Doosan Areně od 9 do 17 hodin. K zakoupení jsou také na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky, která naleznete i mimo Plzeňský kraj – seznam ZDE.

  • Doklad totožnosti s sebou!

Důležité bezpečnostní opatření – ke vstupu si s sebou vemte doklad totožnosti. Po doporučení policie totiž bude probíhat ověřování dokladů totožnosti při vstupu na stadion a fanoušci s belgickým pasem nebudou vpuštěni do jiných sektorů než těch hostujících. Rovněž také fanoušci s klubovými předměty Antverp.

  • Magazín Viktorián

Také na tento zápas pochopitelně chystáme klubový magazín, znovu za symbolických 19 Kč. Najdete v něm obsáhlé představení soupeře a jeho trenéra, statistické zajímavosti, soupisky a další informace.

  • Fanděme bez rozdílu

I v této sezoně platí pravidlo, že fandit se má bez rozdílu. Nezáleží na barvě dresu, ani na barvě pleti. V Doosan Areně nemají prostor žádné rasistické ani jiné xenofobní projevy, stejně tak odmítáme používání pyrotechniky. Děkujeme, že fandíte slušně a že fandíte Viktorce!