Jedeme dál. Viktoria se v sobotu v 19.00 hodin utká v Doosan Areně se Zlínem v rámci čtvrtého kola FORTUNA:LIGY. Pro všechny fanoušky, kteří se chystají na zápas, přinášíme tradiční důležité informace.

AKTUÁLNÍ INFORMACE – sobota, 13:30: Na pokladnách zbývá méně než 400 vstupenek na dnešní utkání se Zlínem. Prodej aktuálně probíhá ve fanshopu až do 16:30, poté se případně přesune na pokladny stadionu. Zároveň jsou v prodeji také vstupenky na další domácí utkání s Mladou Boleslaví (výkop v neděli 26. srpna v 15:00).


Brány stadionu se v den zápasu otevřou v 17:30, výkop je naplánovaný na 19:00. Předzápasový program začíná přibližně 50 minut před výkopem prvním vstupem zápasových moderátorů.

Fanoušci si opět svůj pobyt v Doosan Areně budou moci zpříjemnit díky chytré permanentce, která přináší řadu vymožeností. Po dobití kreditu umožňuje například zaplacení parkovného, občerstvení na stadionu, jízdného městskou hromadnou dopravou... Kredit se dá dobít jednoduše ve fanshopu či na klasických dobíjecích místech Plzeňské karty.

V den zápasu od 16:30 pak pro dobití karty slouží speciální Dobíjecí pokladna na ticketpointu za severní věží. Prosíme návštěvníky, aby před utkáním využívali výhradně tuto dobíjecí pokladnu namísto fanshopu.

Fungování permice ve videu představili Jan Kopic s Patrikem Hrošovským, podívejte se ZDE.

„Chytrá permanetka je naprosto unikátní propojení služeb a jsme rádi, že jsme ji mohli našim věrným fanouškům nabídnout. Pro zápas se Zlínem bude možné již platit chytrou permanentkou či běžnou bezkontaktní platební kartou u všech pokladen na stáncích s občerstvením," informuje mluvčí klubu s tím, že fanoušci si ji mohou dobít již dopředu.

V provozu znovu bude také kontrolní pokladna, která slouží například k řešení problémů a reklamací. Kromě toho se zde budou doprodávat zbylé vstupenky a rovněž rezervované vstupenky zakoupené online. Kontrolní pokladnu naleznete také na ticketpointu za severní věží Doosan Areny.

V okolí stadionu bude k zakoupení nové vydání magazínu Viktorián. A pozor, v něm tentokráte najdete velmi zajímavou novinku – podrobný rozbor hráče ze zápasu v Olomouci. Nebude chybět ani druhý díl nově vzniklého vlastnoručně vyplněného dotazníku, který tentokráte dostal na starosti Aleš Čermák.

Pivovarská lávka v den utkání uzavřená nebude. Uzavřená však z důvodu konání soukromé akce bude restaurace ČLTK „Na Kurtech“.

Aktuální plán stadionu: