Dvojice hráčů plzeňské Viktorie, Robin Hranáč a Pavel Šulc, oblékne reprezentační dres na mistrovství Evropy do jednadvaceti let.

Na blížícím se mistrovství Evropy do jednadvaceti let, které se odehraje na přelomu června a července, bude mít plzeňská Viktoria hned dvojí zastoupení. Do nominace na mládežnický turnaj, jenž letos hostí Rumunsko a Gruzie, se probojovali Pavel Šulc a Robin Hranáč.

Robin Hranáč v letošní sezoně navázal na předešlé hostování v Pardubicích a naskočil do jednatřiceti zápasů v dresu „perníkářů“. Jako stabilní člen základní jedenáctky pomohl východočechům s udržením nejvyšší české fotbalové soutěže. V závěru základní části si připsal i branku, když rozvlnil sí v zápase s Českými Budějovicemi.

Druhým nominovaným hráčem Viktorie je Pavel Šulc, který letošní sezonu strávil na hostování v Jablonci. Ve třiceti dvou zápasech se pětkrát gólově prosadil a s Jabloncem rovněž udržel Fortuna:Ligu, když se umístili těsně nad barážovou linií. 

První duel na šampionátu odehrají lvíčata 22. června proti Anglii. Následně se ve skupině C utkají s Německem (25. června) a Izraelem (28. června).