Chceme být silní, chceme být rychlí, neustále v pohybu. Plní energie. Přesně s tím jdeme do nové sezony 2024/2025. A naše plány do nadcházejícího ročníku se promítají i do nových viktoriánských dresů. Tady jsou!

Do nové sezony vstupuje Viktorka plná odhodlání. S kádrem plným dravého mládí i obrovské zkušenosti.

Na hřišti i mimo něj se chceme prezentovat atributy, které neodmyslitelně patří k dnešnímu modernímu fotbalu.

Naši fanoušci musí cítit společnou ENERGII, dohromady s hráči vytvořit jednotnou SÍLU, hráči na hřišti hýřit od první do poslední minuty neustálým POHYBEM a trhat obrany soupeře RYCHLOSTÍ. Takoví chceme být my, VIKTORKA!

A přesně takto jsme společně s MACRONEM přemýšleli i při tvorbě nových domácích dresů, které v různých detailech odráží právě tyto vize nové sezony. Jsou moderní, odvážné, plné ostrých hran a linek. Samozřejmě ctíme klubové barvy, dominantnější je letos červená a výraznými modrými prvky, nechybí ani propracované detaily, například lem na rukávech.

Dresy jsou doplněné o červené trenky a modré stulpny a samozřejmě nabídnou hráčům při zápasech maximální komfort.

A co na nové dresy říkají samotní hráči?

„Moc pěkný, odvážný design a přesně tak to mám rád. Věřím, že se bude líbit i našim fanouškům a budou v něm rádi chodit na naše zápasy,“ říká kapitán týmu LukᚠHejda. „Z dresu jsem nadšený. Je pro mě ctí, že ho mohu oblékat! A věřím, že bude vítězný,“ dodává Tom Slončík, jedna z letních posil našeho klubu.

„Na podobě nových dresů jsme úzce spolupracovali s naším dodavatelem Macronem. Opět jsme se zaměřili jak na celkový koncept, tak i na jednotlivé propracované detaily a vydali se i odvážnějším moderním směrem, který odráží naše cíle a vize pro novou sezónu. Musím říct, že jsme s výsledkem velmi spokojeni,“ říká za Viktorii obchodně marketingový ředitel Jaromír Hamouz.

„Odvážný design určitě zaujme. Viktorka si přála promítnout své sezónní plány právě tímto způsobem a jsem pyšný, že výsledkem je tento nádherný dres pro sezonu 2024/2025,“ dodává Oliver Weber, sport marketing manažer společnosti Macron.

FANOUŠCI SI MOHOU NOVÝ DRES 2024/2025 ZAKOUPIT DNES ÚDEREM 11. HODINY NA NAŠEM ESHOPU I PŘÍMO VE VIKTORIA SHOPU.

Druhá sada dresů zůstává pro novou sezonu černá jako v té předchozí. A třetí sada? Tu vám představíme za chvíli…

PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO DOMÁCÍHO DRESU