Výborná zpráva pro všechny viktoriány! Po Milanu Havlovi a Pavlu Buchovi prodloužil kontrakt s klubem také člen esportového týmu LukᚠPour alias T9Laky.

„Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení naší spolupráce. Těším se, až začne nový ročník a my se budeme moct společně pustit do práce,“ říká po podpisu smlouvy T9Laky, jeden z nejlepších hráčů na českém poli eSportu.

Na Lakyho teď čeká náročné období, protože už tento měsíc vychází FIFA 22! „Začátek nového ročníku je vždy to nejlepší, poznáváme celou hru a znovu se ji učíme. Cíl je určitě vrátit se na špičku a přinést opět trofeje pro Viktorku. Rád bych se také zase posunul dále ve světovém žebříčku,“ vytyčuje Laky své cíle.

Po delší pauze, kdy se konaly pouze online turnaje, se opět pomalu vrací esportové akce za účasti fanoušků. „Doufám, že se situace nezhorší a bude to tak pokračovat. Vždy si užívám, když mohu hrát před diváky, kteří ocení každý vᚠgól nebo úspěch,“ těší Lakyho.

FC Viktoria Plzeň letos oslavuje 110. výročí od založení klubu. Co by Laky popřál Viktorce do dalších let? „Hlavně hodně úspěchů! Aby navázali opět na ty úspěšné roky a rozdávali radost fanouškům,“ přeje si hráč reprezentující FCVP v eSportu.