Poprvé v historii se bude v Doosan Areně hrát Evropská konferenční liga. Viktorku čekají v rámci skupiny C duely s Dinamem Záhřeb, Astanou a Ballkani. Přinášíme kompletní informace k prodeji balíčků i vstupenek. Permanentkáři mohou jít na všechny tři domácí zápasy již od 900 Kč. Buďte u toho, #porvemeseoto společně!

Viktorka zvládla tři náročná předkola a díky tomu se můžeme poprvé v historii těšit na základní skupinu Evropské konferenční ligy. Los v Monaku přiřknul ve skupině C soupeře z Chorvatska, Kosova a Kazachstánu. „Určitě půjde o zajímavé zápasy, které budeme chtít zvládnout a porvat se v každém z nich o výhru,“ má jasno stoper Viktorie Robin Hranáč. „Budeme se rvát o postup, musíme pro něj udělat společně s našimi fanoušky maximum,“ přidává svůj postřeh útočník TomᚠChorý.

Viktoriáni, nenechte si ujít tři skvělé sváteční večery na evropské scéně, #porvemeseoto společně!

Jak jste zvyklí z předchozích let, i tentokrát si budete moci pořídit balíčky vstupenek obsahující všechny tři duely v Doosan Areně, tedy s Ballkani, Dinamem i Astanou. Ceny jsme se opět snažili nastavit maximálně výhodně, permanentkáři si balíček zakoupí již od 900 Kč. Zde jsou všechny potřebné informace k tomu, jak si svůj balíček, nebo vstupenky, co nejjednodušeji pořídit.

 

PERMANENTKÁŘI: REZERVACE I CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ

Naši nejvěrnější fanoušci z řad permanentkářů dostávají opět možnost přednostního nákupu, a navíc budou cenově zvýhodněni.

Předprodej balíčků pro ně startuje v pátek 8. září úderem 13. hodiny. Zakoupit balíček bude možné ONLINE na permanentka.com či na Ticketpointu za severní věží Doosan Areny (popř. ve Viktoria shopu).

Svá místa máte rezervovaná do čtvrtka 14. září do 17:00. Po uplynutí tohoto data zaniká rezervace i nárok na zvýhodněnou cenu balíčku.

Pokud bude někdo z řad permanentkářů chtít změnit na základní skupinu své místo, nelze to provést online, ale pouze osobně na Ticketpointu, či se spojit s rezervační kanceláří Plzeňské vstupenky na telefonu +420 277 012 677 (po – pá 8:00 – 17:00) či emailu info@plzenskavstupenka.cz

 

Stejně jako v předchozích sezonách v evropských pohárech budou i tentokrát některé sektory vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Jde již o fanouškům dobře známý proces. Konkrétně se jedné o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelé těchto míst mají od nás vytvořenou rezervaci na nejlepší možná místa v blízkosti původních rezervací. Tato místa lze zakoupit na permanentka.com, pokud si chcete vybrat místo jiné, je potřeba osobně na Ticketpointu či na zákaznické lince Plzeňské vstupenky + 420 277 012 677 (po – pá 8:00 – 17:00).

 

Věříme, že žádný z permanentkářů si nenechá ujít tři skvělé večery v evropské společnosti a pořídí si balíček! Pokud náhodou z jakéhokoli důvodů nebudete moci na některý ze tří zápasů, můžete samozřejmě některou ze vstupenek darovat někomu známému, nebo nabízíme nově i možnost zakoupit si pouze jednotlivé vstupenky na vaše místo. V takovém případě vám držíme vaši rezervaci, ale není zde nárok na zvýhodněnou cenu jako v případě celého balíčku. Nákup jednotlivých vstupenek pro permanentkáře lze provést na Ticketpointu u Doosan Areny, v tomto případě si lze zakoupit vždy jednu vstupenku na každý zápas oproti permanentce (na vaše rezervované místo).

Volný prodej vstupenek pro permanentkáře na jednotlivé zápasy na jejich místo odstartuje v pondělí 11. září v 9:00.

 

VOLNÝ PRODEJ BALÍČKŮ

Volný prodej balíčku na všechny tři duely odstartuje v úterý 12. září ve 13:00, bude probíhat ONLINE na www.plzenskavstupenka.cz, a Ticketpointu u Doosan Areny. Bližší informace přineseme v nejbližších dnech.

 

VOLNÝ PRODEJ VSTUPENEK NA VŠECHNY TŘI ZÁPASY

Vstupenky na jednotlivé zápasy půjdou do volného prodeje v pátek 15. září ve 13:00 rovněž ONLINE na www.plzenskavstupenka.cz,  i Ticketpointu. Bližší informace rovněž přineseme v nadcházejících dnech.

 

BEZPEČNOSTÍ OPATŘENÍ NA ZÁPAS S GNK DINAMO ZÁHŘEB

Vzhledem k tomu, že fanoušci chorvatského týmu mají vstup na stadion na základě disciplinárního trestu zakázaný, jsme nuceni přijmout následující bezpečnostní opatření.

ˇ        Online prodej vstupenek či balíčků (ve volném prodeji) bude technologicky omezen pouze na území ČR.

ˇ        U vstupu na stadion bude pro tento zápas prováděna kontrola totožnosti, každý dospělý fanoušek bude muset předložit doklad totožnosti prokazující místo trvalého pobytu (občanský nebo řidičský průkaz, cestovní pas). U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu.

ˇ        Vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží svůj trvalý pobyt na našem území. U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu. Návštěvníkům, kteří u vstupu neprokáží svůj trvalý pobyt na území ČR, bude možno odepřít vstup na stadion, a to bez ohledu na platnou vstupenku a bez nároku na odškodnění!

ˇ        Vpuštěni na stadion nebudou fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi GNK Dinamo Záhřeb, bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení vstupného.

 

CENÍK BALÍČKŮ PRO PERMANENTKÁŘE

1.      KATEGORIE        1660 Kč

2.      KATEGORIE        1380 Kč

3.      KATEGORIE        1110 Kč

4.      KATEGORIE        900 Kč

 

CENÍK BALÍČKŮ – VOLNÝ PRODEJ

1.      KATEGORIE        1990 Kč

2.      KATEGORIE        1650 Kč

3.      KATEGORIE        1340 Kč

4.      KATEGORIE        1080 Kč

 

CENÍK JEDNOTLIVÝCH VSTUPENEK

FCVP – Ballkani                               510 / 420 / 340 / 280 Kč

FCVP – Dinamo Záhřeb                 890 / 740 / 600 / 480 Kč

FCVP – Astana                                 590 / 490 / 400 / 320 Kč

 

TERMÍNY ZÁPASŮ V DOOSAN ARENĚ

FCVP – Ballkani                               21. 9. / 21:00

FCVP – Dinamo Záhřeb                 9. 11. / 18:45

FCVP – Astana                                 14. 12. / 21:00

 

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

Pátek 8.9. 13-17

Sobota 9.9. 9-17

Neděle 10.9. 9-17

Pondělí 11.9. 9-17

Úterý 12.9. 9-17

Středa 13.9. 9-17

Čtvrtek 14.9. 9-17

Pátek 15.9. 9-17

Sobota 16.9. 9-13

Neděle 17.9. 13-17

Pondělí 18.9. 9-17

….dále bude upřesněno.