Na začátku října se ve spolupráci s klubovým partnerem Gambrinus uskutečnila akce Na jedno s Viktorkou. Viktoriáni vyrazili čepovat fanouškům pivo do dvou restaurací a pozvali je na zápas s Jabloncem.

Ve středu večer dorazili LukᚠKalvach a Luděk Pernica do baru Kartago na Lochotíně, den poté Aleš Čermák s Dominikem Janoškem čepovali pivo v Trialu ve Starém Plzenci.

V obou podnicích strávili hráči plzeňské Viktorky půl hodiny za pípou, kde hostům čepovali pivo Gambrinus zdarma. Poté byly na programu soutěže o vstupenky na zápas s Jabloncem (24. října, 16:00, vstupenky v prodeji) a sud piva, následně se viktoriáni fanouškům podepisovali na kartičky, dresy, do knížek a podobně.

„Strávit čas s fanoušky bylo příjemné. Navíc čepování piva mě hodně bavilo. Ještě před akcí jsem si to šel vyzkoušet k nám do Klubovky a myslím, že mi to pak celkem i šlo,“ smál se Luděk Pernica. „Užili jsme si to a věřím, že fanoušci také. Je fajn se s nimi potkávat a vytvořit si s nimi vztah. Teď věřím, že nás všichni podpoří při dalším domácím utkání s Jabloncem,“ dodává Dominik Janošek.

Fotogalerie