Již ve čtvrtek nás čeká první osmifinálový duel v Ženevě proti tamnímu Servette FC (21:00). Přinášíme důležité informace pro fanoušky před výjezdem.

VSTUPENKY

Jsou stále k dispozici v online prodeji. Kompletní informace naleznete ZDE.

MEETING POINT + POCHOD

Sraz viktoriánů je v 16:30 v Park Baud-Bovy, odtud je pak společný pochod na stadion, cca 2,5 kilometry (35 minut). Odchod na společný pochod je v 17:00.

FANZÓNA

Po příchodu na stadion bude pro naše fanoušky připravena fanzóna před klubem Village du soir, který je přímo před sektorem hostí. Bude zde k dispozici hudební produkce (DJ), plus stánky s občerstvením a sezením. Otevřena fanouškům bude od 17:00

OTEVŘENÍ STADIONU

Stadion se otevře dvě hodiny před utkáním, tedy v 19:00.

VSTUPNÍ PROCEDURA

Tak, jak jste zvyklí z většiny stadionů. Nejprve proběhne kontrola vstupenek a následně i osobní prohlídka.

KAM NECHODIT

Oblast Carouge a oblast tribuny NORD před komerčním centrem La Praille, tato oblast je vyhrazena pro příznivce domácího týmu a fanoušci Viktorky sem nebudou vpuštěni.

PLACENÍ ZA OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Stadion v Ženevě využívá „cashless“ systém, tedy pouze bezhotovostní platby. Platit u stánků s občerstvením je tedy možné pouze kartou.

S ČÍM NA STADION NESMÍTE

Powerbanky, zbraně, deštníky, láhve, pyrotechnika, elektronické cigarety, atd.

ZÁKAZ KOUŘENÍ

Na celém stadionu je zákaz kouření, platí i pro elektronické cigarety Zakázáno kouření na stadionu (platí i pro elektronické cigarety)

BATOHY, ZAVAZADLA

Na stadion je povoleno přinést si pouze menší baůžek menší než A4, ostatní zavazadla a batohy jsou zakázána a na stadionu není k dispozici úschovna. Doporučujeme si tedy vše uschovat v autě či autobusu.

PARKOVÁNÍ AUTOBUSŮ + MINIVANŮ

Parking pro autobusy je zřízen kousek od stadionu (viz. mapka)

PARKOVÁNÍ OSOBNÍCH VOZŮ

Nelze využít vyčleněné parkovací plochy pro autobusy. Pro zaparkování osobních aut tedy doporučujeme okolí stadionu, případně přímo ve městě. Stadion je pak dobře dostupný jak pěšky, tak MHD.

KONTAKT PRO PŘÍPAD NOUZE

V případě zranění, zadržení či ztráty dokladů přikládáme i důležitý kontakt na české velvyslanectví v Bernu ZDE.