Již ve čtvrtek čeká Viktorku od 21:00 první domácí duel Evropské ligy. Přinášíme informace pro fanoušky před tímto prestižním evropským duelem.

VSTUPENKY

V prodeji jsou poslední stovky. Pořídíte si je ZDE, na prodejních místech Plzeňské vstupenky nebo přímo na Ticketpointu (9:00 – 17:00).

Zakoupit si můžete rovnou i vstupenky na nedělní ligový duel s Pardubicemi (13:00) ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Brány DOOSAN Areny se pro fanoušky otevřou 90 minut před výkopem, tedy v 19:30. Žádáme fanoušky, aby přišli včas a mohli jsme hráče společně pořádně přivítat již při příchodu na rozcvičku (cca 20:35). Pro evropské poháry není k dispozici vstup na rodinnou tribunu (H), využijte tedy hlavních turniketů.

POCHOD FANOUŠKŮ

Určitě se přidejte i k tradičnímu pochodu, který pořádají fanoušci ze Sektoru-P. Sraz je v 19:00 na náměstí Republiky, pochod začíná o půl 8.

VIKTORIA SHOP

Ve Viktoria shopu si můžete pořídit speciální kolekci Evropské ligy – trička, půlené šály, atd. Otevřeno pro vás bude po celý den od 9:00, před samotným zápasem pak i stánky na hlavní tribuně a v Pallově ulici.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián opět vychází v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Těšit se můžete například na rozhovor se Zdeňkem Bečkou, který povypráví o svém angažmá v Ludogortsi.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

PŘÍPRAVY

V DOOSAN Areně již naplno běží přípravy. Více o jejich zákulisí se dozvíte ZDE.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka bude z bezpečnostních důvodů uzavřena.

PARKOVÁNÍ

Parkování v DOOSAN Areně není v zápasový den možné, využijte tedy PD Rychtářka nebo další parkoviště, jak jste zvyklí.

FANZÓNA pro zápasy evropských pohárů není k dispozici.