Ve čtvrtek vstoupí Viktorka do ligové fáze Evropské ligy zápasem ve Frankfurtu. Přinášíme důležité informace pro fanoušky, kteří nás pojedou podpořit.

AUTOBUSOVÝ VÝJEZD

Jízdenky do autobusů jsou v tuto chvíli vyprodané. 

Odjezd autobusů je ve čtvrtek 26. září v 7:00 od Rychtářky. Autobusy budou přistavené v půl 7, žádáme fanoušky, aby dorazili nejpozději v 6:45 a mohlo se vyjet včas. 

Fanoušci musí nastupovat vždy do autobusu, který mají uvedený na voucheru. Ten si pečlivě uschovejte i pro cestu nazpět. Odjezd bude ihned po zápase z parkoviště přímo u stadionu.

VJEZD AUTEM

Pro vjezd autem do města (i ke stadionu), je nutné mít na autě zelenou eko plaketu! Je k zakoupení na stanicích technické kontroly na počkání (STK).

PARKOVÁNÍ

U stadionu lze zaparkovat na parkovišti P9 – vjezd z ulice Mörfelder Landstraße (směrem z města).

Parkovné činí 25 euro za autobus, 7 euro za auto či minivan do 9 osob. Platit lze pouze V HOTOVOSTI.

Je možné zde zaparkovat ihned po příjezdu do Frankfurtu. Mapa ZDE

CESTA Z PARKOVIŠTĚ DO CENTRA

Varianta 1: ze zastávky Frankfurt (Main) Stadion Osttribüne (přímo před parkovištěm) autobusy č. 61 na zastávku Frankfurt (Main) Triftstraße přestup na tramvaj č. 12 a příjezd na Frankfurt (Main) Römer/Paulskirche

Varianta 2: ze zastávky Frankfurt (Main) Stadion Osttribüne (přímo před parkovištěm) autobusy č. S7 nebo Q2 na zastávku Frankfurt (Main) Hauptbahnhof/Fernbusterminal přechod na zastávku Frankfurt (Main) Hauptbahnhof a tramvají č. 11 nebo 14 na zastávku Frankfurt (Main) Römer/Paulskirche

MHD / VSTUPENKA

Pokud máte platnou vstupenku, lze se ve Frankfurtu v den utkání využít MHD (metro, autobusy, tramvaje i vlaky na stadion). Je však nutné se ale registrovat se zde https://ticketing.eintrachttech.de/rmv a aktivovat si jízdenku. Samotná vstupenka na prokázání rozhodně nestačí!

MEETING POINT

Jako meeting point bylo pro viktoriány zvoleno náměstí Römerberg. Sraz zde je v 17:00, v 18:00 pak následuje společný přesun na hlavní nádraží a poté přejezd vlakem ke stadionu.

Z hlavního vlakového nádraží se pojede vlaky S7 / S8 nebo S9 přímo ke stadionu. Cesta vlakem zabere cca 6 minut.

VSTUP NA STADION

Použijte vstup E2A, který se nachází ihned vedle parkoviště P9.

Před vstupem na stadion vás čeká klasická osobní prohlídka a kontrola vstupenek. Stadion se pro vás otevře dvě hodiny před výkopem, tedy v 19:00.

CO LZE A CO NELZE PŘINÉST NA STADION

Povolené jsou tašky přes rameno a malé batohy do velikosti A4. Větší batohy a zavazadla doporučujeme nechat v autě, na hotelu či autobuse. Není zde možnost depozitu.

Na stadionu jsou povolené powerbanky o velikosti 10x4x4 cm, e-cigarety a nápoje do 200 ml. Fotoaparáty jsou povoleny do velikosti 20x12x12 cm, fotoaparáty s vyměnitelnými objektivy jsou povoleny jen s jedním objektivem s sebou. Videokamery povolené nejsou.

OBČERSTVENÍ

Na stadionu lze platit v hotovosti i kartou. V okolí stadionu je rovněž několik mobilních stánků s občerstvením. Veškeré nápoje se podávají do vratných kelímků (záloha 2 eura).

SLO

I na utkání ve Frankfurtu vám bude k dispozici SLO Viktorie Plzeň TomᚠNesveda. Doporučujeme sledovat účet na síti X (Viktoria_SLO), v případě dotazů je i na emailu slo@fcviktoria.cz

PŘEJEME VŠEM VIKTORIÁNŮM ŠASTNOU CESTU A T̊ÍME SE NA VIDĚNOU VE FRANKFURTU NA JEDNOM Z NEJVĚTŠÍCH VÝJEZDŮ POSLEDNÍCH LET!