Kola FORTUNA:LIGY se točí dál! Již v sobotu od 18:00 čeká Viktorku zápas s Libercem. Připravte si dresy, šály, kulichy a všichni do Doosan Areny, kde na vás čeká rozšířená nabídka horkých nápojů, rozcvička pro fanoušky a samozřejmě skvělý fotbal. Všechny potřebné informace přinášíme na jednom místě.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Zápas s Libercem má výkop v 18:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje například rozhovor s Romanem Květem, vyprávění o tom, jak se tvoří chorea a další zajímavé články zakoupíte na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny v rámci poločasové soutěže. Jeho cena je 29 Kč.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ

Horké kakao se šlehačkou, horká hruška či jablko GRANINI a další teplé nápoje vás během zápasu určitě zahřejí stejně jako skvělý fotbal! Speciální výdejní místa pro tyto nápoje budou na hlavní i protilehlé tribuně a v sektoru „V“. Na hlavní a protilehlé bude navíc jeden teplý nápoj roznášen i přímo na tribunu.

NÁVRAT POLOČASOVÉ SOUTĚŽĚ S DOOSAN ŠKODA POWER

Oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem, společností Doosan Škoda Power je zpět! Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před zápasem, tedy od 12:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

Pro majitele permanentek a balíčků v rámci akce Zahřejem se na Viktorce je připravena speciální nabídka zimní výbavy (rukavice, čepice, nákrčníky, podsedáky a další za speciální výhodné ceny). Stačí u nákupu předložit permici či balíček (prohlédnout můžete ZDE).

Pořídit si můžete i speciální ohřívací polštářek ve tvaru viktoriánského srdce za 79 Kč.

Stále běží i velký zimní výprodej.

ROZCVIČKA HRÁČŮ I FANOUŠKŮ

Na stadion je určitě dobré dorazit včas, aby vám nic neuniklo. V 17:20 vyběhnou k rozcvičce naši hráči, v 17:45 je pak připravena rozcvička i pro vás, tak určitě buďte na svých místech. Následovat bude sestava týmu a společně si zazpíváme klubovou hymnu! O dobrou náladu se postará i DJ!

VIKTORKA DO ŠKOL FANDÍ V DOOSAN ARENĚ!

I na tomto zápase budou přímo na stadion fandit žáci, učitelé i rodiče z partnerských základních škol projektu Viktorka do škol. Tentokráte půjde o 11., 14., 17., 25. a 26. ZŠ Plzeň. Těšíme se na vás!

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti – připraveny budou herní konzole, fotbálek či fotostěna.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka bude v den zápasu normálně otevřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

VSTUPENKY NA OLOMOUC

Pří návštěvě zápasu si samozřejmě budete moci zakoupit na pokladně i vstupenky na nadcházející ligový zápas se Sigmou Olomouc, který nás v Doosan Areně čeká v sobotu 4. března od 15:00. Ty jsou v prodeji i online na webu Plzeňské vstupenky a všech jejích prodejních místech.