V dalším přípravném utkání čeká na fanoušky opravdu atraktivní podívaná, protože se utká český a slovenský mistr. Viktorka na fotbalovém stadionu v Dobřanech hostí zápas se Slovanem Bratislava. Duel se uskuteční v úterý 28. června od 16:30 a my vám přinášíme všechny důležité informace.

Patnáct vstřelených branek! Tak se Viktorka blýskla v dosavadních dvou přípravných zápasech. Na úvod porazila Klatovy 6:0, a poté si s přehledem poradila také s Karlovými Vary, nad kterými ve Městě Touškov zvítězila 9:0. Nyní čeká svěřence Michala Bílka speciální soupeř. V Dobřanech odehraje tým vedený kapitánem Lukášem Hejdou souboj se slovenský mistrem Slovanem Bratislava. K vidění budou poháry mistrů obou zemí a proběhne také autogramiáda. Nenechte si ujít tento unikátní zápas!

VSTUPENKY

Předprodej vstupenek na duel Viktorky se Slovanem probíhá v Turistickém informačním centru v Dobřanech Káčko.cz. Vstupné na utkání je stanoveno na 80 Kč a všechna místa jsou ke stání.

Standardně mají vstup na utkání zdarma všichni permanentkáři FCVP (s kartou na novou sezonu 2022/2023), i zde je ale nutné vyzvednout si vstupenku přímo v Turistickém centru v Dobřanech. O utkání je velký zájem a takto budete mít jistotu, že se na něj dostanete. Vstup zdarma mají rovněž i držitelé platebních karet FC Viktoria od ČSOB (opět s nutností vyzvednutí si vstupenky zdarma v TIC). Na zápas mohou bezplatně přijít také děti do 12 let (rovněž s vyzvednutou vstupenkou).

Předprodej je omezený na 6 vstupenek na osobu a bude ukončený v pondělí 27. června (otevřeno je i o víkendu). Při případném vyprodání maximální možné kapacity stadionu v Dobřanech už nebudou vstupenky k dispozici na místě v den utkání.

Pokud tedy chcete vidět atraktivní souboj české a slovenského mistra, neváhejte a zajistěte si vstupenky včas!

POHÁRY OBOU MISTRŮ

Stejně jako do Žákavé a do Města Touškov, tak i do Dobřan přivezeme fanouškům ukázat mistrovský pohár, se kterým se budou moci vyfotit v našem fotokoutku. Pohár jako překvapení pro fanoušky přiveze i Slovan Bratislava, takže fanoušci uvidí obě trofeje společně.

AUTOGRAMIÁDA

Po dohodě se Slovanem proběhne v průběhu druhého poločasu a na konci utkání i krátká autogramiáda vybraných hráčů z obou týmů.

APEL NA FANOUŠKY

Vzhledem k omezené kapacitě stadionu žádáme fanoušky, aby si vstupenky pořídili s předstihem. Může se stát, že v den zápasu bude již vyprodáno. Pokud by se tak stalo, včas bychom o tom informovali.

Na utkání budou platit stejná pravidla jako při všech zápasech hraných v Doosan Areně. Je tedy absolutní zákaz vnášet a používat jakoukoli pyrotechniku a platí povinnost dodržovat návštěvní řád stadionu.

PŘÍJEZD A PARKOVÁNÍ

Prosíme při příjezdu a při parkování dbát pokynů pořadatelů, kteří budou na místě vše řídit.

STREAM

Za zápasu nabídneme přímý přenos na klubovém youtube kanále.

MÉDIA

Pro utkání jsou vypsány speciální akreditace. Zástupci médií si o ně mohou požádat prostřednictvím FCVP.