Ve čtvrtek 30. listopadu odehraje Viktorka další duel Evropské konferenční ligy, tentokrát na hřišti FC Ballkani. Přinášíme informace ke vstupenkám na tento venkovní zápas.

Viktorka je po čtyřech zápasech skupiny C stoprocentní a ziskem dvanácti bodů si zajistila postup do osmifinále soutěže. Na tyto výsledky budeme chtít navázat i v dalším duelu, který nás čeká příští týden v Kosovu.

Utkání s FC Ballkani se odehraje ve čtvrtek 30. listopadu od 18:45 na stadionu Fadil Vokrri v Prištině, tedy na stejném místě jako jsme hráli ve 2. předkole s FC Drita.

Pokud se chystáte podpořit Viktorku a máte zájem o vstupenky na tento duel, ozvěte se prosím na email vstupenky@fcviktoria.cz do středečních 17:00. V emailu uveďte počet vstupenek, jméno a příjmení, datum narození, telefonní kontakt a číslo cestovního pasu. My se vám následně ozveme a dořešíme předání a nákup.

Cena jedné vstupenky do sektoru hostů je 80 Kč.

Před cestou do Kosova je důležité řádně si projít doporučení ministerstva zahraničí, například je nutné mít platný cestovní pas nebo nový typ občanského průkazu s biometrickými údaji, který se začal vydávat 2. 8. 2021. Více informací naleznete na webu MZV.

Již nyní si fanoušci mohou pořídit i vstupenky na poslední domácí zápas podzimu a závěrečný duel skupiny C, kterým bude v Doosan Areně souboj s FC Astana (čtvrtek, 14. prosince od 21:00). Zakoupíte ZDE.