Již v sobotu čeká Viktorku jeden ze šlágrů ligového jara. Od 18:00 se utkáme se Slavií na jejím stadionu v Edenu. Přinášíme všechny důležité informace pro fanoušky, kteří se chystají nᚠtým podpořit přímo v hlavním městě.

VSTUPENKY

Vstupenky do sektoru hostů jsou stále v prodeji přímo ve Viktoria shopu až do pátečních 17:00. Cena jedné vstupenky je 510 Kč a je nutné platit v hotovosti. V den utkání přímo v Edenu již vstupenky v prodeji nebudou. Pokud tedy váháte, máte nejvyšší čas si ji pořídit.

VZKAZ KABINY

Aktuálně je vydáno přes 500 vstupenek. Celá viktoriánská kabina věří, že se přidají ještě další fanoušci a v Edenu je v sobotu podpoří co nejvíce příznivců. „Viktoriáni, pojeďte na výjezd! Budeme vás potřebovat a těšíme se na vaši skvělou podporu,“ vzkazuje gólman Jindřich Staněk.

VÝJEZD FANOUŠKŮ

Fanouškovská skupina Sektor-P organizuje výjezd do hlavního města vlakem. Sraz účastníků je ve 14:30, odjezd Západního expresu následně v 15:00. Dle aktuálních informací je předjednáno, že navazují spoj ze zastávky Praha hl. nádraží přímo do Edenu (odjezd 16:21) bude pozdržen a počká na všechny fanoušky cestující z Plzně.

VÝZVA NA VŠECHNY FANOUŠKY

Jak jste jistě zaznamenaly, došlo k dohodě nejvyšších představitelů obou klubů s tím, že budou apelovat na své příznivce, aby k utkání přistoupili jinak než v minulosti a pravý boj se odehrával čistě jen na trávníku, nikoli v hledišti. „Máme velkou prosbu na všechny naše fanoušky. Přejeme si, aby veškeré své síly upnuli čistě jen na podporu Viktorky a přispěli tak k dobré atmosféře. Nepřejeme si jakékoli urážky směrem k našemu soupeři a věříme, že tato naše výzva bude vyslyšena a společně přispějeme k velkému fotbalovému podvečeru,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. Stejná slova volil na středečním setkání obou klubů i kapitán LukᚠHejda. „Urážky, kelímky na hřišti a podobné věci ničemu nepomohou. Naopak nám hodně pomůže, když nás fanoušci budou v maximální míře podporovat po celých devadesát minut,“ uvedl kapitán Viktorie.

PRAVIDLA POBYTU NA STADIONU

Všichni fanoušci jsou povinni dodržovat Návštěvní řád stadionu. Platí tedy zákaz používání pyrotechniky, zákaz vhazování předmětů na hrací plochu a další pravidla známá z většiny stadionů. Návštěvní řád je ZDE.

Před sobotním zápasem došlo zároveň k odstranění plotů přímo směrem k hrací ploše. Fanoušci tak budou mít ničím nerušený výhled, pro speakra bude připravený stupínek. Ploty oddělující fanoušky obou klubů zůstanou zachovány. „Byli jsme ujištěni, že fanoušci v našich sektorech budou mít zajištěný veškerý komfort i v rámci občerstvení a dalších služeb. I proto budeme rádi, když nás podpoří co nejvyšší počet viktoriánů,“ doplňuje mluvčí klubu.