Po 11 letech zpátky do Barcelony. Čtvrtá viktoriánská cesta Ligou mistrů začíná ve středu večer právě v katalánském městě, kde Západočeši hráli i svou historicky první skupinovou fázi v milionářské soutěži. Cestující fanoušci do španělského velkoměsta, věnujte, prosím, pozornost tomuto článku.

Vstup na stadion
Pro fanoušky mířící do plzeňských sektorů (522-535) je připraven speciální vchod číslo 21, který můžete vidět v plánku níže. Vstupenku na zápas, kterou vám pošleme elektronicky nejpozději dnes večer, doporučujeme vytisknout. Na stadion si s sebou vezměte doklad, který jste uvedli při nákupu. Při vstupu budou probíhat pečlivé kontroly, proto doporučujeme přijít na Spotify Camp Nou s dostatečným předstihem (utkání začíná ve 21:00).

Parkování autobusu
Hostující fanoušci cestující z centra města společným autobusem by měli být vysazeni na parkovišti pro autobusy (viz mapa). Poté by měli být policií nasměrováni přímo ke vstupu číslo 21. Po zápase policie fanoušky odkáže zpátky k autobusům, případně ke stanici metra.

Zákazy
Na stadionu, včetně tribun a vnitřních útrob, je přísně zakázáno kouřit. FC Barcelona má právo vykázat z areálu každého, kdo toto pravidlo poruší. Další věci, které na Spotify Camp Nou nepatří, jsou:

Přejeme všem fanouškům šastnou cestu do Barcelony a užijte si zápas!