Po třech týdnech jdeme do Doosan Areny na fotbal, v rámci 16. kola FORTUNA:LIGY přivítáme Bohemians Praha 1905. Zápas se hraje od 18:00 ve zvláštním režimu, co se týče kapacity, a tak tu máme důležité informace. Například o změně pravidel o prokázání bezinfekčnosti.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30.

VSTUPENKY

AKTUALIZACE 13:11: Všechny speciální vstupenky byly vydány.

S běžnou vstupenkou či permicí se na tento zápas nedostanete.

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST – ZMĚNA, DŮLEŽITÉ

Kromě platné speciální vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit buď dokončeným očkováním (alespoň 14 dní), nebo prodělanou nemocí Covid-19 v posledních 180 dnech. Výjimku mají děti do 12 let. Děti od 12 do 18 let či rozočkované osoby mohou bezinfekčnost prokázat PCR testem ne starším než 72 hodin.

Přesnější výčet pravidel najdete ZDE. Prosíme, opravdu jim věnujte pozornost. Prokázání bezinfekčnosti se bude bez výjimek kontrolovat u vstupu na stadion.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

STÁNKY S OBČERSTVENÍM

Podle aktuálního nařízení a protokolu LFA nesmí být ve stáncích prodáván jakýkoli alkohol. Toto nařízení je povinné plošně pro všechny kluby a nejde tedy o rozhodnutí FCVP či provozovatele cateringových služeb.

Otevřen bude menší počet stánků s občerstvením, než jste zvyklí. Konkrétně půjde o jeden stánek za kotlem, jeden na protilehlé tribuně a jeden na hlavní tribuně. Prosíme, při stání ve frontách dodržujte bezpečnostní rozestupy a noste respirátory.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 12:00. K dispozici před utkáním tentokráte nebudou stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

V prodeji již bude nástěnný kalendář na rok 2022. Dnes dopoledne jsme jej představili a věříme, že se vám bude líbit. Najdete v něm Marka Ztraceného, Evu Urbanovou, Romana Kreuzigera, Andreu Sestini Hlaváčkovou... Prostě Plzeňáky a viktoriány. Nejen ty ze hřiště.

Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín tentokráte bude připraven pouze v online podobě. Ráno jej do svých e-mailů obdrží permanentkáři či odběratelé našeho newsletteru. V něm tentokráte bude rozhovor s Tomášem Chorým, který si v posledním zápase vyzkoušel roli středního obránce a navíc hraje s obličejovou maskou. Rozpovídal se také o svém angažmá v belgickém Zulte Waregem. Nechybí samozřejmě ani tradiční představení soupeře a další novinky.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka v den zápasu uzavřena nebude.

RODINNÁ TRIBUNA + UZAVŘENÉ SEKTORY

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus dnes nebude v provozu.

Uzavřeny pro dnešní zápas budou sektory V14, V15 a V16. Majitelé speciálních vstupenek z těchto sektorů dostanou náhradní místo v kategorii T.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.