V neděli ve 20:00 vyběhnou viktoriáni k ligovému zápasu na hřišti Slovanu Liberec. Přinášíme informace pro fanoušky, kteří nás míří na sever Čech podpořit.

VSTUPENKY

Vstupenky si lze stále pořídit ONLINE za 300 Kč. Online vstupenky je lepší mít vytištěné, ale turnikety by měly načíst i vstupenky z displeje mobilu.

V den zápasu je cena vstupenky 350 Kč. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před zápasem a platit lze hotově i kartou.

Děti do 6 let platí 20 Kč na pokladně v den zápasu, totéž děti do 15 let (150 Kč).

Jiné slevy poskytovány nejsou.

DOPRAVA K SEKTORU

  • MHD – bus z terminálu Fügnerova – linka 12, vystoupit na zastávce Dožínková
  • P̊KY – cyklostezka podél Nisy vede z centra až ke stadionu (cca 2 km, 25 minut). Přístup do sektoru pro hosty je z ulice Sokolská.
  • AUTOBUSY – lze zaparkovat přímo před sektorem
  • AUTA – nejbližší parkoviště je na cyklostezce podél Nisy, vjezd z ulice Sokolská. Další parkování možné v přilehlých ulicích, případně před prodejnami Kaufland, Penny či Lidl v Pavlovicích.

PRAVIDLA

Čeká vás klasická bezpečností prohlídka a kontrola vstupenek. S fanouškovskými symboly FCVP nebudete vpuštěni do ostatních sektorů, jen do našeho. Batohy a větší zavazadla ponechte v autě či autobuse, v případě nouze je u stánku provizorní úschovna. Samozřejmě je zakázána jakákoli pyrotechniky a další pravidla dle návštěvního řádu.

OBČERSTVENÍ 

V sektoru je k dispozici stánek s občerstvením. Platit lze pouze hotově.

AUTOBUSOVÝ VÝJEZD

Fanoušci ze Sektoru P pořádají autobusový výjezd. Sraz je 15:30 na Rychtářce, v 16:00 odjezd. Zájemci se mohou hlásit u Zdeňka Pavla na telefonu 606594326.

SLO FC VIKTORIA PLZEŇ 

Na výjezdu vám bude k dispozici klubový SLO, můžete se na něj kdykoli obrátit. Doporučujeme sledovat i jeho účet na platformě X.

Kompletní informace naleznete ZDE.