V rámci 24. kola FORTUNA:LIGY se Viktoria Plzeň utká v sobotu 7. března od 17:00 s českobudějovickým Dynamem. Zde jsou důležité předzápasové informace pro fanoušky mířící do Doosan Areny.

  • Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus

Na Rodinné tribuně vás tentokráte čeká nabitý program! Od 15:30 zde bude celý eSportový tým Viktorie Plzeň v čele s českou jedničkou T9Lakym, budete si zde tak moci vyzkoušet, jaké to je hrát FIFU 20 s těmi nejlepšími. Navíc zde od 16:00 bude také vykartovaný Jan Kopic, jenž se zde fanouškům podepíše, nebo si s nimi i zahraje. Nejlepší hráči navíc dostanou dárek.

  • Vratné kelímky

Klub přispívá k ochraně životního prostředí a v Doosan Areně omezil výrobu jednorázových plastů, zavedl totiž vratné kelímky. Ty jsou pro vás připraveny ve dvou variantách a není nutné je vracet. K zakoupení jsou za vratnou zálohu 50 Kč, podrobnější info naleznete ZDE.

  • Doporučení a prosba na fanoušky vracející se ze zahraničí

Vzhledem k událostem posledních dní a po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí máme na všechny fanoušky vracející se ze zahraničí (především potom ze severní Itálie či zemí s vysokým počtem onemocnění COVID-19 způsobené koronavirem) prosbu, aby se řídili doporučením Ministerstva zdravotnictví. Více informací ZDE.

  • Vstupenky v prodeji hned na tři zápasy

V den utkání s Českými Budějovicemi budou v prodeji vstupenky hned na tři duely. Doprodávat se budou zbývající lístky na samotný duel s Dynamem, v prodeji už budou vstupenky na venkovní duel na Spartě (více ZDE) a od čtvrtka je také spuštěný prodej lístků na ligový duel s Mladou Boleslaví (22. 3. od 17:00). Vše na pokladnách už od 14:30!

  • Pivovarská lávka

Lávka mezi pivovarem a areálem u Doosan Areny bude uzavřena od 15:00 od stadionu směrem k pivovaru.

  • Fanshop v Pallovce + AKCE

V den zápasu bude opět otevřený 2 hodiny před zápasem nově zřízený stánek Viktoria shopu v Pallově ulici. Fanouškovské předměty tak můžete kromě hlavního fanshopu pořídit i zde. A pozor, při nákupu nad 500 Kč obdržíte peněženku PUMA zdarma.

  • Magazín Viktorián

Hlavním lákadlem k zakoupení magazínu Viktorián je tentokráte rozhovor s Pavlem Buchou, autorem hattricku z duelu s Příbramí. Pokud jste si magazín nepořídili při středečním pohárovém utkání s Mladou Boleslaví, můžete to napravit v sobotu. Zakoupením magazínu se zapojíte do slosování o účast v poločasové soutěži o hodnotné ceny.

  • Brány stadionu

Otevíráme tradičně 90 minut před výkopem, tedy v 15:30. Určitě ale doporučujeme dorazit včas, vyhnete se tak frontám u turniketů a neunikne vám napěchovaný předzápasový program.