Přinášíme důležité informace pro fanoušky, kteří se chystají ve středu podpořit Viktorku v důležitém utkání proti Hradci Králové, které se odehraje v Mladé Boleslavi (19:00). Fanouškovské autobusy odjíždí od parkoviště u Rychtářky v 15:00.

Utkání Hradec Králové – FC Viktoria Plzeň má v Mladé Boleslavi výkop v 19:00.

Fanouškovské autobusy, které pro fanoušky nachystal klub, odjíždí z parkoviště u Rychtářky ve středu 11. 5. v 15:00.

Všechny autobusy budou očíslované a fanoušci musí nastoupit do autobusu, který mají uvedený na svém voucheru! První tři autobusy jsou vyčleněny pro fanoušky ze Sektoru-P, ostatní fanoušci v dalších autobusech. Bez voucheru není možné do autobusu nastoupit!

Do stejného autobusu jako je na voucheru pak budou fanoušci nastupovat i bezprostředně po utkání pro cestu domů. Prosíme, uschovejte si tedy voucher i pro cestu domů.

Výdej voucherů na dopravu byl ukončen v úterý úderem 17:00. Vstupenky jsou však i nadále v prodeji ONLINE a budou případně k dispozici i na pokladnách přímo na stadionu. Doporučujeme si však vstupenku pořídit s předstihem online ZDE.

Pro všechny návštěvníky zápasu platí povinnost dodržovat Návštěvní řád stadionu, což znamená zákaz jakékoli pyrotechniky, jakékoli vhazování předmětů na hrací plochu, atd.

Viktoriáni, věříme, že našim hráčům vytvoříte prakticky domácí prostředí a slušným fanděním je poženete za třemi body v jednom z klíčových utkání v boji o titul. Děkujeme vám za podporu a těšíme se na vás v Mladé Boleslavi!