Už ve čtvrtek čeká Viktorii Plzeň úvodní utkání play-off Evropské konferenční ligy proti týmu CSKA Sofia. Zápas začíná v 19:00 a my v tomto článku přinášíme informace pro všechny, kteří se chystají navštívit Doosan Arenu.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Pivovarská lávka bude od 16:00 v obou směrech zavřena! Vzhledem k dalším opatřením doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, abychom minimalizovali tvoření front.

VSTUPENKY

Lístky na zápas jsou i nadále k dispozici. Prodávají se jak na pokladnách Doosan Areny do čtvrtečních 15:00, tak online. Pojďme naplnit povolenou kapacitu 7000 a hnát viktoriány do podzimu v Evropě!

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST

Kromě platné vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit několika způsoby, aktuální pravidla najdete ZDE.

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Fanouškům chceme opět vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo, které bude k dispozici ve čtvrtek od 15:00 před sektorem V. Prosíme, rezervujte si svůj čas dopředu.

Od rána do zápasu je případně k dispozici i testovací místo u PD Rychtářka.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

FANOUŠCI HOSTŮ

Na základě nařízení UEFA nebudou fanoušci hostujícího klubu vpuštěni do hlediště bez nároku na vrácení vstupného. Od fanoušků bude pro vstup na stadion vyžadováno prokázání národnosti či trvalého pobytu na území ČR. 

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 9:00. K dispozici před utkáním opět bude i druhý stánek v Pallově ulici či stánek na hlavní tribuně. Pořídit si budete moci nové dresy, oblečení z kolekce Macron, podpisové karty či půlenou šálu na zápas s CSKA Sofia.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Konečně jsme zpátky i s tištěnou formou magazínu! O ten nepřijdete ani nyní, najdete v něm například představení soupeře, soupisky a různé další aktuality či zajímavosti. K zakoupení bude za tradičních 19 korun a opět se tak můžete zapojit do soutěže s generálním partnerem klubu Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.