Trenér B-týmu Josef Parlásek po vítězném utkání s pražskou Admirou. Béčko Viktorie zvítězilo nad Pražany 3:0.

Výhra nad Admirou 3:0, je to podle Vás zasloužené vítězství?

Podle mě je to určitě zasloužené vítězství. Myslím si, že jsme byli po celé utkání lepším týmem a zvítězili jsme zaslouženě.

Podruhé za sebou béčko vstřelilo tři branky, což jste po minulém zápase vyzdvihoval. Je to něco, na čem chcete stavět?

Ano, dlouhodobě chceme být efektivní ve finální fázi a dávat góly. Góly jsou koření fotbalu. Jednoznačně je cílem tlačit se do koncovky a dávat co nejvíce gólů.

Znovu se podařilo udržet čisté konto, jak moc Vás to těší?

Určitě těší. Dneska to vycházelo z toho, jak jsme byli aktivní směrem do ofenzivy. Hodně jsme drželi míč, a když jsme ho ztratili, dokázali jsme soupeře hned vysoko napadat. Díky tomu soupeř moc situací před naší brankou neměl, a tím pádem se to čisté konto uhraje snadněji.

Ondřej Deml dal gól, u druhého má velký podíl. Jak byste ohodnotil jeho dnešní výkon?

Spíš to vezmu dlouhodobě. Je to hráč ročník 2005, to znamená, že věkově je ještě dorostenec, ale svými výkony si říká o základní sestavu. Co nás těší je to, že je produktivní z hlediska vstřelených gólů a asistenci nebo druhých asistencí. Ondra je teď na jaře v tomhle směru nejproduktivnější. Chceme ale po všech útočnících, aby byli odvážní, aktivní a ukážou na sebe tím nejlepším možným způsobem, tedy že budou kvalitní ve finální fázi.

Poprvé se za B-tým prosadil také James Bello, bude to pro něj teď snadnější do dalších zápasů?

U každého hráče a obzvl᚝ u útočníků je důležité, aby dávali góly. James má velmi dobré věci ve hře, ale chyběla nám lepší finální fáze, aby se gólově prosadil. Jsme rádi, že se prosadil dneska a pro něj je to jen dobře.