Cesta za vysněnou Ligou mistrů pokračuje! Viktorku čeká v play-off ázerbájdžánský Karabach. Odvetné utkání v Doosan Areně sehrajeme v úterý 23. srpna od 21:00. Přinášíme veškeré informace o prodeji vstupenek.

Další postupový večer v Doosan Areně? Něco neskutečného! Účast v play-off Ligy mistrů, jistota Evropské ligy, všichni v červeném, děkovačka a celý stadion na nohou. Prostě od první minuty červenomodré peklo, které hnalo Viktorku za postupem. Téměř 11 tisíc fanoušků a vyprodané domácí sektory, to zkrátka chcete zažít.

A za necelé dva týdny to musíme zopakovat! V odvetě s Karabachem budeme chtít udělat poslední krok k vysněné Lize mistrů. „Doma je to vždycky úžasné a daří se nám. Znovu se to potvrdilo, byl plný stadion a fanoušci byli skvělí. Moc se těším na zápas play-off, protože jsem ho ještě nikdy nehrál. Věřím, že to můžeme zvládnout a dosáhnout našeho cíle - společně oslavit postup do Ligy mistrů,“ říká LukᚠKalvach den po postupu. „Jsme dva zápasy od obrovského úspěchu, který si neskutečně přejeme a bojujeme o něj,“ burcuje viktoriánskou rodinu i trenér Michal Bílek, který bude opět rovněž spoléhat na vaši podporu!

Viktoriáni, zajistěte si vstupenku co nejdříve, a vám další skvělý zápas té nejlepší soutěže neunikne.


PŘEDPRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE

Předprodej pro držitele permanentních vstupenek již skončil a nyní již nemají nárok na slevu ani rezervaci svých míst na zápas.


VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek odstartuje v úterý 16. srpna ve 13:00 na pokladnách Doosan Areny, online na webu Plzeňské vstupenky, a také na jejích prodejních místech. Prodej je omezený na maximální počet pěti vstupenek na jednu osobu. 

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN PRO VOLNÝ PRODEJ
Úterý 13:00 – 17:00
Středa 9:00 – 17:00

(dále až do vyprodání v těchto časech)

CENY PRO VOLNÝ PRODEJ
1. kategorie 890,-
2. kategorie 740,-
3. kategorie 590,-
4. kategorie 420,-