První utkání po poslední reprezentační pauze v sezoně nedopadlo podle představ. Viktoriáni si odváží z Mladé Boleslavi pouze bod za bezgólovou remízu, a to hlavně díky skvělým zákrokům Jindřicha Staňka. Právě hvězda zápasu zhodnotila vývoj duelu společně s trenérem Michalem Bílkem.

„Do utkání jsme nevstoupili dobře, bylo tam z naší strany hodně ztrát a soupeř si vytvářel střelecké příležitosti. Celkově první půle nebyla dobrá,“ uvědomoval si Michal Bílek. „Myslím si, že v druhém poločase jsme se zlepšili. Na konci zápasu bylo vidět, že chceme vstřelit gól a vyhrát,“ řekl trenér.

„Dnes nás při několika šancí podržel Jindra Staněk a my sami jsme si nevytvořili tolik stoprocentních příležitostí. Měli jsme nějaké závary, soupeř zablokoval hodně střel a sám byl velmi nebezpečný. Z tohohle zápasu jsme asi dnes na víc než bod neměli,“ pokračoval kouč v hodnocení.

Jak již bylo zmíněno, jednoznačným mužem zápasu se stal Jindřich Staněk. „V bráně jsem od toho, abych chytal. Je pravda, že vyložených šancí měla Boleslav víc a bohužel pro nás odvážíme jen bod,“ mrzelo gólmana nosící neobvyklé číslo 36 na zádech.

Šestadvacetiletý brankář vnímá to, kde se Viktorka v jarní části soutěže trápí. „Doteď jsme dostávali docela nešastné góly, ale na druhou stranu defenzivní činnost na jaře není z naší strany dobrá. I dnes si soupeř vytvořil na můj vkus až moc šancí,“ přiznal Jindřich Staněk. „Tolik zákroků jsem snad v Plzni nezažil. Musíme na defenzivě zapracovat,“ uzavřela gólmanská jednička Západočechů.

Fotogalerie