Už 18. ročník tradičního memoriálu zítra zakončí kategorie do 15 let. A viktoriáni mají na co navazovat!

Oba předchozí ročníky memoriálu pořádaného ve spolupráci s Nadací sportující mládeže totiž jejich předchůdci ovládli, a to celkem suverénně. V roce 2020 vyhráli všech sedm zápasů a útočník Pavel Hašek si dvanácti góly vystřílel ocenění pro nejlepšího střelce!

A prvenství si připsali i loni, kromě toho ale i bronzové medaile. Jak je to možné? Kvůli odhlášení jednoho z účastníků na poslední chvíli se FCVP U15 rozdělila do dvou týmů (červení a bílí), aby vyplnila osmičku uchazečů o celkové vítězství. Červení pak celý turnaj jen s jednou remízou na kontě ovládli a bílí, jak již bylo zmíněno, skončili třetí.

Každé mužstvo navíc získalo po jednom individuálním ocenění – Adam Novák (bílí) byl vyhlášen nejlepším hráčem a devítigólový Jiří Panoš (červení) obdržel cenu pro nejlepšího kanonýra.

Start mezinárodního turnaje, jehož se účastní třeba i dva německé celky, je plánován od 8 hodin, hraje se ve sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň a všichni fanoušci jsou samozřejmě zváni! Budeme moc rádi, když naše naděje přijdete podpořit.

KOMPLETNÍ ROZPIS ZÁPASŮ