Další opora prodloužila s Viktorií Plzeň smlouvu. LukᚠHejda, současný kapitán týmu, podepsal nový kontrakt platný do června 2024.

12. července 2012 byl LukᚠHejda představen jako nová posila klubu. Od té doby stihl ve Viktorii získat čtyři mistrovské tituly a dvakrát si zahrát Ligu mistrů. Dohromady odehrál 256 zápasů v červenomodrém dresu, ve kterých vstřelil 22 gólů. Před touto sezonou byl jmenován novým kapitánem týmu, pásku tedy převzal ihned po svém uzdravení a návratu na hřiště.

Svými jistými výkony v obraně a rolí zkušeného lídra si 31letý střední obránce vysloužil novou smlouvu do konce sezony 2023/2024.

„LukᚠHejda patří dlouhodobě k naším klíčovým hráčům, což je ještě umocněno tím, že od této sezony nosí kapitánskou pásku. Prodloužení smlouvy je tedy logickým krokem a jsme rádi, že i nadále bude jeho budoucnost spojena s naším dresem,“ uvedl generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Ve Viktorce už patřím ke služebně nejstarším hráčům a prožil jsem zde spoustu krásných chvil. Naším společným cílem je, abychom jich i v budoucnu zažívali co nejvíce. Jsem zde maximálně spokojený a prodloužení smlouvy beru jako projev důvěry ve mně a zároveň velkou zodpovědnost k celému klubu i našim fanouškům,“ řekl po podpisu LukᚠHejda.