Ve speciálním charitativním turnaji pořádaném týmem Entropiq se potkal se zástupci Sparty, Teplic či týmů Sampi a právě Entropiq také LukᚠPour (T9Laky), který zastupoval FCVP eSport. Celý turnaj pak Laky dokázal vyhrát po finálovém dvojzápase se Seronem.

Esportový tým Entropiq uspořádal ve čtvrtek večer charitativní turnaj ve hře FIFA, na který pozval mezi dalšími hráči české špičky i zástupce našeho týmu – Lukáše Poura (T9Laky). Dalšími účastníky byli Emerickson ze Sparty, Dalas94 reprezentující Teplice, Seron z týmu Sampi a Riijk z pořádajícího týmu Entropiq.

Všichni hráči se nejprve střetli ve skupině systémem „každý s každým“, načež následně dva nejlepší hráči obstarali finále na dva vítězné zápasy. Laky zvládl celý turnaj výborně, hned v prvních dvou zápasech si připsal dvě vítězství, následovaly dvě remízy a ve finálovém střetu se Seronem pak opět dvě další výhry. Sportovní úspěch byl ale tentokráte vedlejší.

Hlavním cílem více než pětihodinového streamu bylo získání prostředků na pomoc infekčnímu oddělení FN Bulovka při aktuální pandemii koronaviru. Díky partnerům projektu, všem fanouškům a účastníkům se nakonec podařilo vybrat více než 170 000 Kč! Děkujeme za vaši podporu!