Doosan Arena přivítá nezapomenutelný rozlučkový zápas odchovance a legendy klubu Davida Limberského, na který dorazí také hráči zlatých let Viktorie. Na všechny, kteří se do Doosan Areny chystají se těšíme a prosíme, věnujte pozornost následujícím informacím, především pak programu zápasu a bezpečnostním opatřením.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena bude otevřena 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy.

VSTUPENKY a MERCH

V prodeji jsou nyní poslední lístky, tak neváhejte a dorazte na tuto neopakovatelnou událost. Volný prodej vstupenek probíhá na pokladnách za severní věží, ve Viktoria shopu, na prodejních místech Plzeňské vstupenky či online.

Ve Viktoria shopu si také můžete pořídit produkty z limitované edice produktů Limbova finále. Najdete v ní dresy, šály, čepice, trička a další. 

Stávající držitelé permanentek si také mohou na pokladnách pořídit tu Nejlepší permanentku na novou sezonu. 

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený od 9 hodin. K dispozici před utkáním i během něj budou také tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. V prodeji jsou mimo jiné zmíněné limitované produkty Limbova finále. Více ZDE.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Rovněž jsme pro Vás připravili speciální číslo našeho zápasového magazínu Viktorián, který jsme vydali ve spolupráci s naším partnerem Plzeňským deníkem. K přečtení je v pondělních novinách jako příloha. V den zápasu se poté bude zdarma rozdávat na tradičních místech kolem stadionu. V magazínu si můžete přečíst exkluzivní rozhovor s hlavním aktérem zápasu Davidem Limberským. 

RODINNÁ TRIBUNA

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus je v provozu! Využít můžete zvláštní speciální vchod H, připraveny budou soutěže o ceny, fotbálek i fotostěna.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

OBČERSTVENÍ

Otevřené budou všechny stánky společně se třemi speciálními výčepy a jedním mobilním stánkem v sektoru R5 (viz mapa stadionu), tak přijďte na tradiční klobásku!

Program Limbova finále

Na speciální zápas Davida Limberského jsme si pro vás připravili bohatý předzápasový, ale i pozápasový program, takže neváhejte a přijďte včas, abyste si ho užili.

Stadion bude otevřený již od 16:30 a následně budou probíhat rozhovory se speciálními hosty. Na řadu přijde také rozcvička a společné přivítání všech hráčů.

Výkop je naplánovaný na 18:00. O poločasové přestávce bude premiérově představena oficiální písnička Davida Limberského, a také dojde na střelbu dárků mezi fanoušky.

S finálním hvizdem nepřijde ani zdaleka konec. Po zápase proběhne slavnostní ceremoniál se speciálním hostem Markem Ztraceným, který přinese také představení překvapení pro Davida Limberského. Nebude chybět ani závěrečná děkovačka s fanoušky.