Naposledy v Česku a teď už hurá do Rakouska! Viktoriáni před odjezdem na soustředění přivítali na domácí půdě Táborsko, které přehráli 3:0. Vítězný zápas posléze okomentoval Matej Trusa společně s asistentem trenéra Markem Bakošem.

„Utkání naplnilo naše očekávání. Chtěli jsme ještě vidět všechny dostupné hráče na hřišti v aktuální formě i to, v jakém jsou stavu po zatížení, které absolvují. Myslím si, že to mělo svou kvalitu i tvář. Dokázali jsme soupeře přehrát a vytvořit si zajímavé šance. Zápas nám ukázal dobré věci,“ říká Marek Bakoš.

„V prvním poločase jsme měli víc šancí, ale nedali jsme žádný gól. V druhé půli se to ještě víc otevřelo a příležitosti, které si kluci vytvořili, zvládli dotáhnout. Výsledek je to dobrý,“ doplňuje své hodnocení jeden z asistentů trenéra.

Vítězný gól vstřelil hned začátkem druhé půle tvrdou hlavičkou Matej Trusa. „Je to skvělé pro celé mužstvo. Jsme v těžké fázi přípravy, ale myslím, že se všichni cítíme fajn. Jsem rád, že jsme to zvládli,“ má radost střelec proti Táborsku.

Slovenský univerzál naskočil do druhého poločasu společně s Janem Klimentem, se kterým se na hřišti dobře doplňovali. Myslím si, že nám to s Klimičem celkem šlo. Sem tam jsme si i vyměnili post, hrálo se mi s ním dobře,“ uzavírá Matej Trusa.

Fotogalerie