Své zápasy na tradičním turnaji, pojmenovaném po proslulém mládežnickém trenérovi, má za sebou i tým U13. A nepočínal si vůbec špatně! Ani jednou neprohrál a i díky vítězství nad pražskou Slavii obsadil třetí příčku.

„Šlo o kvalitní konfrontaci,“ ohlíží se trenér Josef Šneberger za turnajem, jehož se kromě Viktorky účastnila třeba Příbram, sokolovský Baník, Slavia nebo dva celky z Německa. A právě ty se jako jediné umístily před našimi nadějemi. Celkovým vítězem se stal DFB Ostbayern (výběr východního Bavorska bez profi klubů).


Výsledky FCVP:

U13 - Sk Petřín 1:1
U13 - FC Písek 2:1
U13 - FK Příbram 3:1
U13 - FC Slavia Praha 1:0
U13 - FK Baník Sokolov 1:1
U13 - DFB Ostbayern 0:0
U13 - SpVgg Bayreuth 1:1


„Naše umístění odpovídá, Bayeruth i Ostbayern měly vyrovnanější výkony a působily klidněji a techničtěji,“ má jasno Šneberger. A co podle něho chybělo k dosažení vyšších příček?

„Nᚠtým by vzhledem k hraní na čáry a házenkářské branky musel prokázat větší kvalitu v oblasti individuální techniky a kontroly míče, lepší přesnost v zakončení a menší chybovost,“ vyjmenovává.

„Pozitivní je veliká snaha kluků, přestože mezi nimi byl znatelný rozdíl z hlediska kvalitativního přispívání k týmovému výkonu,“ uzavírá.

Fotogalerie