Čtveřice viktoriánů si svými výkony vysloužila ocenění pro mládežníky měsíce června. To si již tradičně převzali před sobotním utkáním s Pardubicemi přímo v Doosan Areně z rukou předsedy spolku VIKTORIA PLZEŇ - fotbal, z. s. Petra Žitka.

Kategorie dorost: Petr Falout (U19)

„Petr se vrátil po vleklém zranění, kdy nehrál v podstatě celé jaro, ve slušné formě. Svými výkony si řekl o místo v sestavě viktoriánského béčka, které mělo skvělý závěr sezóny. Byl také nominovaný do národního mužstva na přípravný turnaj v Portugalsku,“ chválí jej trenér Štěpán Havránek. 
 


Kategorie žáci: Daniel Nováček (U14)


„Dan si pravidelně drží svojí velmi dobrou herní výkonnost. K tréninkům přistupuje zodpovědně a nedá nikomu nic zadarmo. Přes svojí menší postavu má vysokou úspěšnost v soubojích. Často udrží míč i proti větším soupeřům. Jako střední záložník je často na míči a tedy i u zrodu našich útoků,“ nešetří pozitivními slovy na jeho adresu kouč Jan Kovář. 


Kategorie přípravky: Michal Procházka (U7)


„Michal je velký bojovník, dokázal se vrátit po těžkém zranění zpět k fotbalu, což nikdy není lehké. V trénincích svou pílí vše rychle dohání a opět se postupně stává důležitou součástí mužstva,“ vyzdvihuje jeho schopnosti trenér Jaromír Šimr. 
 


Kategorie dívky: Barbora Větrovská (WU13)

„Barča je nejlepší hráčka týmu, je tahounkou nejen v utkáních, ale jde příkladem i v tréninku, čímž přispívá k rozvoji celé naší třináctky. Za svou poctivou práci si bezpochyby ocenění zaslouží,“ pochválil počínání své svěřenkyně trenér Petr Žížek.