Nᚠklub opět ocenil výkony svých fotbalových nadějí. Ceny pro nejlepší mládežníky za uplynulý měsíc si mladí fotbalisté o poločasové přestávce utkání se Spartou převzali z rukou předsedy VIKTORIA PLZEŇ - fotbal, z. s. Petra Žitka.

Kategorie dorost: Matěj Honomichl (U17)

„Matěj je tvořivý hráč, který umí připravovat i dávat góly. Jeho výkony od letního období mu vynesly nominaci do reprezentace ČR U17,“ chválí jeho počínání trenér David Vaněček.


Kategorie žáci: Vladimír Běhounek (U13)

„Levonohý hráč, který je výrazný poctivostí, běžeckou aktivitou a nebojácností při obcházení soupeře. Pochází z líhně rokycanského fotbalu, se kterou nᚠklub dlouhodobě spolupracuje,“ nešetří pozitivními slovy kouč Josef Šneberger.


Kategorie přípravky: LukᚠPorazil (U10)

„Chtěli bychom vyzdvihnout Lukyho přístup, pozornost a nastavení do tréninků i zápasů, čímž jde příkladem ostatním hráčům. Díky tomu se také může rychleji zlepšovat, z čeho pak máme největší radost my trenéři. I přes to, že narozením spadá do kategorie U9 byl hráči vybrán jako jeden z kapitánů týmu U10. Mezi jeho hlavní přednosti patří kvalitní práce s míčem, obcházení soupeře a dobrý pohyb,“ říká o něm trenér Filip Kuák.


Kategorie dívky: Nikola Šotová (WU15)

„Nikola je díky svým výborným výkonům tahounkou našeho týmu a své kvality prokazuje už i na mezinárodní úrovni. Nově totiž patří do české reprezentace do osmnácti let,“ chválí ji trenér TomᚠBeran.

Fotogalerie