Již v neděli čeká Viktorku další důležitý zápas, tentokrát ligová bitva s Pardubicemi. Vzhledem k brzkému výkopu (13:00), chystáme i speciální nabídku pro nedělní brunch. Těšit se můžete na farmářskou snídaní, bagel, koblížky či tortillu s omeletou. Navíc před zápasem společně přivítáme na stadionu paralympijského vítěze Davida Kratochvíla.

NEDĚLNÍ PŘEDFOTBALOVÝ BRUNCH

Na fotbal půjdeme v neděli již ve 13:00, tedy ideální čas spojit návštěvu DOOSAN Areny s brunchem. Ve fanzóně pro vás od 10:30 chystáme speciální nabídku jídel, které vám zařídí pozdní snídani či vydatný oběd.

Na co se můžete v nabídce foodtrucku těšit?

  • Bagel s vajíčkem, slanina, lučina, rukola
  • Tortilla s omeletou, sýr, rukola, rajče
  • Farmářská snídaně - párky, fazolky, slanina, sázené vejce, rajče, bagetka
  • Koblížky
  • Ve stánku kávou si pochutnáte na oblíbené mimose.

U výčepu nebude chybět pivo do skla a vybrat si můžete i ze standardní nabídky, například hranolky speciál, burger, atd.

Celá nabídka pro vás bude k dispozici před utkáním i o poločasové přestávce.

FANZÓNA

Velká viktoriánská fanzóna pro vás bude nachystána od 10:30.

Na co se v ní můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI, stánek Hitrádia FM Plus a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny.

PŘIVÍTÁNÍ PARALYMPIJSKÉHO MEDAILISTY

Krátce před výkopem (12:50) přivítáme přímo na hrací ploše DOOSAN Areny paralympijského medailistu Davida Kratochvíla! Tento šestnáctiletý plavec si přivezl všechny cenné kovy z nedávno skončené paralympiády v Paříži a jelikož pochází z regionu, rád přijal pozvánku na fotbal a dorazí právě na nedělní zápas s Pardubicemi. 

Buďte tedy prosím všichni na svých místech včas, abychom ocenili takto výjimečný sportovní výkon obrovským potleskem! 

VSTUPENKY

Vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – FK Pardubice pořídíte ZDE.