Hned dva mladí hráči dnes podepsali nové kontrakty s plzeňskou Viktorií. Do roku 2024 se jí upsal mladý obránce Josef Koželuh a byly doladěny všechny detaily o hostování Ondřeje Pachlopníka.

Talentovaný obránce Josef Koželuh byl už v minulé sezoně plnohodnotným členem viktoriánského áčka a o své místo v sestavě bojuje i nyní v rámci letní přípravy pod dohledem trenéra Michala Bílka.

Devatenáctiletý fotbalista dnes navíc podepsal s Viktorií novou smlouvu do roku 2024. „Pepa Koželuh je odchovancem našeho klubu a dokázal se prosadit i do mládežnických reprezentací. Svými výkony a poctivým přístupem si zasloužil šanci dostat šanci v prvním týmu a jsem rád, že jeho další budoucnost je i nadále spojena s Viktorií,“ okomentoval nový kontrakt generální ředitel klubu Adolf Šádek.

Kontrakt o hostování ve Viktorii oficiálně podepsal i Ondřej Pachlopník, jehož příchod z Brna už klub avizoval a hráč je od začátku přípravy k dispozici trenérskému štábu. Jedná se o roční hostování s následnou opcí. „Jak už jsem zmiňoval, jsem rád, že se podařilo tento příchod dotáhnout a Ondra se mohl zapojit do přípravy s týmem. Nyní už je na něm, aby přesvědčil trenéry a bojoval o základní sestavu,“ doplnil Adolf Šádek.

„Těší mě, že oba hráči podpisem smluv oficiálně potvrdili spojení s Viktorií. Poctivě se připravují na start sezony, před klubem stojí výzvy v rámci českých soutěží i kvalifikace evropských pohárů. Důležité je, že s oběma počítá trenérský tým a bude na teď na nich, aby svou šanci využili,“ řekl Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která oba hráče zastupuje.