Viktoria Plzeň představuje novou posilu na pozici Supporter Liaison Officer (SLO) pro vztah s fanoušky. Bude jí TomᚠNesveda.

Pozice SLO je pro každý klub nesmírně důležitá. Je jakýmsi mostem mezi klubem a fanoušky, snaží se vytvářet pro fanoušky co nejlepší podmínky a je jim k dispozici například během výjezdů na venkovní zápasy v rámci domácích soutěží i evropských pohárů. Až doposud ji zastával současný tiskový mluvčí Václav Hanzlík, nyní pozici nově obsadí TomᚠNesveda, který již v klubu působí přes dva roky a nyní dostane na starost právě důležitou práci s fanoušky.

„Pozice SLO je v dnešním fotbale nesmírně důležitá. Tomᚠse v posledních měsících po mém boku již aktivně zajímal o všechny procesy a úkoly spojené s funkcí SLO, je skvělé, že se nyní této funkce může ujmout naplno. Cítím z něj obrovské nadšení a zápal a jsem rád, že se i v této oblasti můžeme posunout, a i nadále budovat vztah i servis pro všechny fanouškovské skupiny,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Práce s fanoušky mě naplňuje a mám řadu nápadů, co hodláme společně v budoucnu zlepšovat. Fanouškům budu neustále k dispozici i během většiny výjezdů a budou se moci na mě kdykoli obrátit,“ řekl nový SLO TomᚠNesveda.

Pro komunikaci s fanoušky a jejich dotazy je k dispozici email: slo@fcviktoria.cz

Zároveň byl nově zřízen i účet na sociální síti X (Viktoria_SLO), kde vás SLO bude informovat hlavně během výjezdu o všech potřebných informacích.

Zároveň bude před venkovními zápasy, v jejich průběhu i po jejich skončení k dispozici a fanoušci se na něj mohou kdykoli obrátit. Označen bude vždy oblečením s nápisem SLO.