Po utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva je třeba opět přepnout do ligového režimu, viktoriány v dalším kole čeká zápas na hřišti Jablonce! Zde budou hrát v pondělí od 18:00 a kanonýr Michael Krmenčík rozhodně neočekává nic jednoduchého...

Jablonec má za sebou čtvrteční utkání v Evropské lize, viktoriáni pak středeční Ligu mistrů. „Doufám, že jsme zregenerovali dobře. Očekávám technicky vyspělý zápas a věřím, že se prosadíme,“ vyhlíží pondělní vzájemný duel Michael Krmenčík. „Můžeme porovnat síly s kvalitným soupeřem a doufám, že z toho vzejdeme vítězně,“ doplňuje.

Severočeský soupeř poslední dva ligové duely prohrál 0:3 a 0:2, což bude chtít v pondělí zcela jistě napravit. „Myslím si, že nás čeká otevřený duel. Jablonec s námi bude chtít hrát fotbal, takže očekávám kvalitní zápas. Snad padne hodně branek, ale s tím, že rozhodující dáme my,“ přeje si člen Týmu týdne v UEFA Champions League.

Poslední vzájemný zápas na konci podzimu sezony 2017/2018 rozhodl velkou měrou právě sám Krmenčík, který při výhře 2:0 vstřelil oba góly. „Tehdy jsem byl po zranění a doktor mi řekl, že mohu nastoupit. Trenér mi dal důvěru a já mu ji chtěl splatit, takže jsem byl moc rád, že se mi podařilo vstřelit dva góly,“ vzpomíná na tento duel.