Zápasy v Olomouci vstoupili do nové sezony týmu U19 a U17. Kategorie U18 a U16 odehráli domácí utkání s Českými Budějovicemi. Osmnáctka otočila vývoj zápasu a zvítězila 3:2.

Olomouc vs. FCVP U19 3:1
Střelci:
37. Capka, 45. Györe, 46. Zahradníček - 21. Franke
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Zápas se nám nepovedl, prohrávali jsme osobní souboje a dostali tři branky. S výkonem nejsem spokojený.”


FCVP U18 vs. České Budějovice 3:2
Střelci:
63. Kdolský, 72. Ruta, 88. Jícha - 13. Tanchak, 60. Krahula
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V zápase jsme byli aktivní a řekl bych, že jsme byli lepší po celý zápas. Vytvořili jsme si šance, ale ty se nám nedařilo proměňovat. Až po tom, kdy se soupeř dostal do dvoubrankového vedení, nám to tam začalo padat. Nejprve se prosadil LukᚠKdolský, pak Filip Ruta a v závěru zápasu se trefil Marek Jícha.”


Olomouc vs. FCVP U17 4:1
Střelci:
23. Jadrníček, 28. Horák, 33. Křiklava, 41. Kaštyl - 57. Bečka
Hodnocení trenéra Mathiua Maniaciho: „Komplikovaný prvoligový zápas proti velmi fyzicky zdatnému týmu Olomouce. Po dobrém začátku s jednou až dvěma jasnými šancemi a kontrolou míče jsme inkasovali první gól ze standardní situace, poté začal narůstat stres a do poločasu jsme inkasovali další 3 branky. Chyběla nám agresivita a nasazení. Zlepšením ve druhém poločase jsme dokázali snížit na 4:1. I přes několik šancí zůstalo skóre stejné.”


FCVP U16 vs. České Budějovice 2:4
Střelci:
7. Chalupecký, 45. Liška - 41. Markes, 46. Rauscher, 73. Markes, 90. Markes
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „Vstup do utkání proti Českým Budějovicím se nám vydařil. Hráli jsme aktivně a vypracovali jsme si několik velkých příležitostí včetně pokutového kopu. Bohužel se nám podařilo proměnit pouze jednu z nich. Soupeř v prvním poločase hrozil především z rychlých protiútoků, které se nám nedařilo bránit a z jednoho z nich jsme inkasovali. Těsně před pauzou jsme se po hezké akci znovu ujali vedení. Druhý poločas se nám bohužel nevyvedl, inkasovali jsme hned na jeho začátku a sami jsme si už příliš příležitostí nevypracovali. Naopak větší příležitosti měl soupeř, podařilo se mu ještě dvakrát skórovat, a tak jsme v zápase nakonec prohráli. Vstup do soutěže se nám nepovedl, v dalších zápasech budeme chtít naše výkony napravit.”