Dorostenecké týmy Viktorie odehrály zápasy v Mladé Boleslavi a na Dukle. Starší žáci odvezli z Teplic bod, jejich mladší spoluhráči zdolali Ústí nad Labem vysokým rozdílem. Ženský B-tým remizoval doma s Mělníkem. Dorostenky porazily pražskou Spartu na jejím hřišti a žákyně vládly na Braníku.

Mladá Boleslav vs. FCVP U19 2:2
Střelci:
5. Lenner, 69. Černý - 48. Klimeš, 61. Böhm
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Na začátku utkání jsme inkasovali branku, soupeř dobře bránil a bylo těžké se prosadit. Ve druhém poločase se nám podařilo vývoj otočit, ale bohužel jsme vedení nedokázali udržet.”


Dukla Praha vs. FCVP U18 2:3
Střelci:
41. Zouhar, 75. Skalník - 2. Šneberger, 13. Velich, 90. Novák
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a brzy jsme vedli 2:0 po brankách Šnebergera a Velicha. Bohužel soupeř využil naší chyby v závěru poločasu a snížil na 2:1. Druhý poločas nás soupeř přehrával a dokonce srovnal. Ale v samotném závěru se nám podařilo dát rozhodující třetí gól.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U17 1:1
Střelci:
25. Juranka - 4. Matys
Hodnocení trenéra Mathieua Maniaciho: „Proti týmu Mladé Boleslavi, který do té doby vyhrál všechny své ligové zápasy, jsme začali dobře, kontrolovali hru a vytvořili si několik velkých brankových příležitostí. První gól padl ve 4. minutě a vzhledem k našim šancím jsme měli po prvním poločase vést o dvě až tři branky, což by nám usnadnilo druhý poločas. Po poločase se hra více otevřela na obou stranách, s mnoha přechodovými situacemi. Nakonec se skóre zastavilo na 1:1.”


Dukla Praha vs. FCVP U16 1:4
Střelci:
7. Košatka - 30. Chumlen, 42. Volf, 73. Chumlen, 84. Rada
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „V prvním poločase nám chybělo více pohybu bez míče, pomalu jsme reagovali po ztrátě míče a nedařilo se nám soupeře včas dostupovat. Soupeř měl více ze hry a vstřelil první branku, nám se po pěkných akcích podařilo ještě v prvním poločase zápas otočit. Ve druhém jsme se zlepšili i herně a hra byla vyrovnaná. Soupeř si také vytvořil několik velkých příležitostí, které ale na rozdíl od nás neproměnil, a tak jsme v utkání zvítězili vysokým rozdílem, který vypadá snadněji, než samotný zápas byl.”


Teplice vs. FCVP U15 1:1
Střelci:
39. Vačkář - 80. Míka
Hodnocení trenéra Pavla Macháče: „Od úvodu se hra odehrávala převážně ve středu hřiště. Nám se dařilo vyjíždět ze soupeřova presinku, ale většina akcí končila na soupeřově fungující defenzivě. Oba celky se dostaly do zakončení spíše ze střední vzdálenosti. Domácí šli do vedení ke konci prvního poločasu po akci z křídla, kde jsme nebyli dostatečně důrazní před naší brankou. Nám se podařilo dvě minuty před koncem vyrovnat po krásném míči za obranu, kdy se prosadil po samostatném úniku Míka.”


Teplice vs. FCVP U14 3:0
Střelci:
24. Hora, 57. Blažek, 59. Brabec
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Bohužel se nám proti Teplicím nepodařilo navázat na dvě předchozí vítězství. Přestože jsme neodehráli herně špatné utkání, tak zásadní rozdíl byl v efektivitě v pokutovém území, kde domácí dokázali proměnit své příležitosti, my nikoliv. Ve středu hřiště máme při fyzicky vyspělejšímu soupeři problémy se souboji a rychlostí, ale i přesto jsou okamžiky, kdy i naši vzrůstem menší kluci dokáží soupeře přehrát. Je třeba být však preciznější v technické stránce a především údernější v pokutovém území soupeře.”


FCVP U13 vs. Ústí nad Labem 13:2
Střelci:
11. Vrba, 28. Kovařík, 41. Vrba, 42. Sismilich, 49. Voith, 50. Kovařík, 51. Sismilich, 58. Babaiev, 60. Smolek, 70. Staněk, 76. Bakaj, 83. Kovařík, 87. Vrba - 21. Jonák, 48. Jonák (pen.)


FCVP U12 vs. Ústí nad Labem 14:3
Střelci:
4. Mareš, 11. Kovář, 20. Voves, 35. Bauer, 43. Kasl, 50. Mareš, 57. Trenk, 72. Bauer, 75. Kasl, 76. Myhovych (vl.), 80. Porazil, 81. Staněk, 82. Bauer, 86. Bauer - 48. Bouchoucha, 69. Španiel, 70. Čarny
Hodnocení trenéra Tomáše Hada:


FCVP Ženy B vs. Mělník 1:1
Střelci:
21. Mikešová - 90. Valečková (vl.)
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Zápas, který jsme po celou dobu měli pod kontrolou. Soupeř si nevytvořil žádné výraznější šance. My znovu neproměnili vyložené situace. Bohužel z poslední akce v nastavení jsme ze standardní situace inkasovali branku na 1:1.”


Sparta Praha vs. FCVP WU18 1:3
Střelci:
55. Landová - 36. Makovcová, 47. Makovcová, 62. Kováčová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Řekl bych, že do utkání se Spartou jsme šli myšlenkami úplně jinak nastavený, než minulý týden proti Hradci a výkon byl také diametrálně jiný. Motivace byla velká, jako vždy proti pražským S. Z pohledu hry byla Sparta více na míči, ale co se týče gólovek, tak jsme si vypracovali více my a díky tomu jsme vyhráli 3:1.”


Braník vs. FCVP WU15 0:15
Střelci:
8. Zíková, 11. Zíková, 22. Bauerová, 31. Poláková, 40. Zíková, 40. Dragounová A., 48. Bauerová, 52. Huclová, 54. Kováříková, 55. Bauerová, 57. Bauerová, 64. Bauerová, 68. Bauerová, 72. Bauerová, 74. Huclová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci pátého ligového kola jsme sehráli venkovní utkání na pražském Braníku. Výsledek 15:0 a průběh byl zcela jednoznačný, a také proto jsme se v zápase zaměřili na jednotlivé herní principy naší hry. Důraz jsme kladli zejména na zisk odražených míčů, pressing, osobní souboje a efektivní držení míče (tempování hry).”


Braník vs. FCVP WU13 1:14
Střelci:
9. Krátošková - 4. Reitharová, 11. Reitharová, 18. Šandová, 20. Skřivánková, 29. Klugová, 43. Šandová, 48. Kalinová, 52. Šandová, 54. Šandová, 56. Radová, 63. Paulová, 65. Radová, 67. Šandová, 70. Klugová
Hodnocení trenéra Martina Šindelky: „V dalším kole jsme zavítali na zápas na hřiště Braníku. První poločas přinesl bojovné utkání plné nepřesností na obou stranách a jen díky větší technické kvalitě našich hráček jsme do šatny odcházeli za stavu 5:1 v nᚠprospěch. Do druhého poločasu jsme si řekli, co chceme zlepšit a jak se budeme prezentovat. Holky do druhého poločasu vstoupily s výborným nastavením a celý druhý poločas jsme byli již celkově lepším týmem a díky zvýšené aktivitě a zlepšenému hernímu výkonu jsme v utkání nakonec zvítězili 14:1.”