Od začátku jarní části sezony dorazilo na zápasy do Doosan Areny vždy více než 9 000 fanoušků. Poslední dva duely byly dokonce zcela vyprodané. Jako odměnu za fantastickou podporu jsme pro vás připravili společně s našimi partnery zbrusu novou viktoriánskou fanzónu, která vám bude k dispozici již na nejbližší ligový zápas s Libercem. Na co se můžete těšit?

Návštěva Doosan Areny je pro všechny fanoušky zážitkem. Skvělá atmosféra, výkony našich hráčů a od zápasu s Libercem na každém domácím utkání i fanzóna pro malé i velké viktoriány. Na fotbal se rozhodně vyplatí vyrazit minimálně dvě hodiny před startem zápasu a užít si perfektní fotbalové odpoledne s doprovodným programem! Viktorka spojila síly se svými partnery a chystá pro vás nabitou fanzónu plnou aktivit, soutěží, hudby a dobrého jídla i pití.

Na co všechno se můžete těšit?

BETANO SOUBOJ bude hlavní soutěží fanzóny. Úkolem bude nastřílet brankáři z pěti pokusů co nejvíce gólů, navíc se bude měřit i rychlost střel. NᚠPremium Partner odmění před každým utkáním nejlepšího střelce originálním podepsaným dresem FC Viktoria Plzeň a starší 18 let také kreditem 5000Kč u Betano. Navíc se každý účastník dostane do slosování o vstupenky na EURO 2024. Jedinou podmínkou účasti v soutěži bude vyplnění rychlé registrace.

Slyšeli jste již o Subsocceru? Ne? Tak i tento způsob nenáročného fotbalu, který se hraje v sedě, si budete moci díky Betanu vyzkoušet.

GAMBRINUS MAXI ŠIPKY vás prověří v kopací technice na obří nafukovací terč. Ale k dispozici budou i šipky klasické, nebo tradiční stolní fotbálky. Každý, komu už bylo 18 let, bude moci vyhrát vouchery na pivo Gambrinus10°.

Ti co raději zdarma nealko, budou moci soutěžit s PEPSI hned na třech místech. Své fotbalové dovednosti předvedou na stanovištích ŽONGL CHALLENGE a SHOW YOUR SKILL. Jak názvy napovídají, v prvním případě půjde o soutěžení v nožičkách, v druhém se mohou pochlubit technickou parádičkou. Třetí stanoviště prověří přesnou střelu.

Chybět nebudou ani herní konzole Playstation s profi Esport hráči. O hudební doprovod se na sobotním zápase postará HITRÁDIO FM PLUS a samozřejmě nᚠmoderátor.

A konečně FOOD & DRINK zóna, kde si ještě před zápasem dáte něco dobrého k jídlu a pití. 

Viktoriáni, těšíte se? My moc a věříme, že si naši zbrusu novou fanzónu užijete před každým následujícím domácím zápasem naší milované Viktorky a stane se to dalším důvodem, proč se budete do Doosan Arény rádi vracet!

Partneři nové viktoriánské fanzóny jsou: BETANO, GAMBRINUS, PEPSI, 4PRO

A kde viktoriánskou fanzónu najdete?

Vše pro vás bude nachystáno v prostorách poblíž Pamětního místa Brány borců, tedy na pomezí sektoru P a R, před severní a protilehlou tribunou.

V následujících dnech před zápasem vám postupně budeme představovat blíže jednotlivé atrakce a soutěže, do kterých se budete moci zapojit.

VSTUPENKY 

Vstupenky na sobotní duel FC Viktoria Plzeň – FC Slovan Liberec pořídíte ZDE

Znáte lepší způsob, jak strávit skvělý čas s přáteli a užít si v sobotu Velikonoce na Viktorce?