V pátek 2. prosince od 16 do 17 hodin mají všichni viktoriáni možnost setkat se s hráči Janem Kopicem, Janem Sýkorou a Janem Klimentem v rámci autogramiády v OC Olympia v Plzni. Zároveň je zde už nyní otevřený speciální vánoční stánek fanshopu, ve kterém můžete pořídit své dárky.

„Ve fanshopu v Olympii fanoušci najdou většinu zboží, které je i v kamenném obchodu v Doosan Areně. V prodeji tak budou dresy, trička, šály a další vánoční dárky. Nebude chybět také nový kalendář pro rok 2023,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Od 16:00 do 17:00 navíc dorazí vybraní hráči na autogramiádu. „Těším se, vždy jsem rád, když se můžu potkat s našimi fanoušky a jsem zvědavý, kolik jich přijde. Chtěl bych je na akci touto cestou pozvat,“ říká útočník Jan Kliment.

„Naši fanoušci jsou úžasní, v náročně sezoně nás neustále podporovali, čímž nás hnali za úspěchem. Chtěl bych jim za to poděkovat, věřím, že si na autogramiádě užijeme pohodovou předvánoční atmosféru,“ dodává záložník Jan Sýkora.

Za měsíc jsou tu opět Vánoce a pokud máte doma či ve svém okolí fanouška nebo fanynku plzeňské Viktorky, máte možnost si v našem stánku v Olympii pořídit ten ideální dárek pod stromeček a následně si ho nechat podepsat našimi hráči. Těšíme se na vás!