Viktoria Plzeň pořádá pro všechny týmy i neregistrované hráče ročníků 2015, 2014 a 2013 akce pod názvem Pláckový fotbálek. Přijď si zahrát a staň se hráčem nejúspěšnějšího českého klubu poslední dekády!

Abys mohl dorazit, nemusíš umět hrát fotbal, ale stačí mít chu´ si zahrát a ukázat, co umíš. Přivítáme všechny kluky ročníku 2015, 2014 a 2013. „Na fotbalovém hřišti postavíme několik hřiš, zhruba sedm až deset. Proti sobě pak hrají týmy tři proti třem, vždy 12 minut a poté se kluci vymění a hrají na jiném hřišti proti jiným soupeřům,“ vysvětluje šéftrenér přípravek Jaroslav Kovařík s tím, že kluci tak odehrají přibližně hodinu a půl.

Připravený je zajímavý program i mezi zápasy. „Kluci mezi sebou můžou soutěžit v rychlosti, přesnosti střelby. Budeme měřit čas na 15 metrů. Je to hra pouze pro hráče, trenér nekoučuje, pouze na kluky dohlíží,“ říká Kovařík.

Pláckové fotbálky se pořádají každých 14 dní dle dostupnosti hrací plochy. Vždy v neděli od 15 do 17 hodin, informace lze získat na facebookovém profilu přípravek či skrze šéftrenéra Jaroslava Kovaříka na e-mailu kovarik@kts.zcu.cz.

S pláckovým fotbalem se bude znovu začínat hned po letních prázdninách. Přijď a splň si fotbalový sen – staň se viktoriánem, jako jsou LukᚠKalvach, Aleš Čermák, Jakub Brabec, Pavel Bucha, Aleš Hruška a další!

Fotogalerie