Reprezentační přestávka je pomalu za námi. Viktoria se ve 22. kole HET ligy utká na domácím hřišti s Mladou Boleslaví, výkop je na programu v sobotu 31. března od 20:15 hodin.

Na podzim dokázali viktoriáni na půdě středočeského celku zvítězit 2:0, když se v úvodní čtvrthodině hry prosadil dvakrát Michael Krmenčík. Na toto zářijové vítězství budou chtít pochopitelně navázat i v sobotu.

Utkáním proti Mladé Boleslavi zahájí Plzeňští náročný třízápasový blok během osmi dní. Poté je totiž ve středu od 18:00 čeká dohrávka 19. kola v Ostravě, v neděli pak od 18:00 zápas na hřišti Bohemians 1905. 15. dubna od 18:00 se svěřenci trenéra Pavla Vrby utkají se Spartou. Liga graduje...

Vstupenky na zápas s Boleslaví jsou stále k dispozici a zbývá jich dostatek. Zakoupit se dají buď na webu Plzeňské vstupenky, nebo ve fanshopu v jeho otevírací době od 9 do 17 hodin. Přijďte podpořit viktoriány v dalším ze zápasů, který je může přiblížit vytouženému cíli!

„Myslím si, že by mohlo přijít hodně lidí. Bojujeme o titul a o to, aby tu v další sezoně byla Liga mistrů. Chtěl bych, aby fanoušků přišlo co nejvíce, aby nás podpořili a vytvořili úžasnou atmosféru, jaká je tady každý zápas,“ zve na zápas nejlepší ligový střelec Michael Krmenčík.