V neděli viktoriáni vyráží na výjezd do Brna, kde budou chtít napravit své domácí zaváhání s Hradcem Králové. Přečtěte si, co před zápasem řekl asistent trenéra Bílka Pavel Horváth.

„Je to jasné, potřebujeme tři body. By Brno doma není úplně slabé, potřebujeme vyhrát a udržet se nahoře,“ má jasno Horváth. „Po Hradci jsme měli detailní rozbor, stejně jako po každém zápase, a našli jsme věci, které musíme vylepšit. Určitě chceme být aktivnější a kompaktnější, než proti Hradci,“ říká plzeňský asistent.

„V tréninku jsme se samozřejmě na některé věci zaměřili víc. Ukázali jsme si chyby a v čem je třeba být lepší. Ale jinak tenhle týden nebyl moc odlišný oproti ostatním.“

Jaký nás podle něho čeká soupeř? „Brno je doma nepříjemné, mají dobré hráče a mužstvo, které je dlouho pohromadě,“ říká a vyzdvihuje domácího kanonýra Jakuba Řezníčka, který je s 11 zásahy nejlepším střelcem FORTUNA:LIGY.

„Určitě není náhoda, že Kuba ty góly dává. Je to zkušený hráč a svůj tým táhne, takže naše příprava se týká i toho, jak ho bránit,“ říká o bývalém hráči Viktorky „Horvi“.

Utkání na stadionu v Srbské ulici má výkop v 15:00. Viktoriáni, pokud nás jedete podpořit přímo na stadion, přejeme štastnou cestu a veškeré informace ke vstupenkám naleznete ZDE.