V nové sezoně 2024/2025 obléknou viktoriáni i novou třetí sadu dresů od Macronu. Odkazují na bohatou minulost našeho klubu, na pány Bicana, Michálka, Plasse a další.

Viktorka má dlouhou historii, kterou začali psát naši předchůdci před mnoha a mnoha lety. A my si těchto momentů vážíme a rádi si je připomínáme. Inspirovali jsme se jimi i pro novou třetí sadu dresů, která bude pruhovaná v modrobílých barvách. A hráči se v těchto dresech budou rvát úplně stejně, jako to před půl stoletím dělali pánové Bican, Michálek, Plass a další.

„Tyto dresy jsou zajímavé, symbolizují úctu k historii klubu,“ říká záložník LukᚠKalvach, jenž se objevuje v představovacím videu právě po boku osobností naší historii Ivana Bicana a Zdeňka Michálka. „Setkání s těmito osobnostmi pro mě bylo velmi inspirativní. Vyprávěli mi řadu příběhů a já slibuji, že se v nich budeme rvát úplně stejně jako oni v 70. letech,“ dodává LukᚠKalvach.

„Je to hezká vzpomínka. Dresy se mi líbí a trochu hráčům závidím, z jakého jsou materiálu, jak jsou lehké. To za našich časů nebylo,“ říká s úsměvem Ivan Bican. „Klukům přejeme do sezony mnoho úspěchů. My jim samozřejmě budeme v každém zápase držet palce,“ dodává Zdeněk Michálek.

Dresy budou doplněny o světle modré trenky a stulpny.

PŘEDSTAVENÍ TŘETÍ SADY DRESŮ