Kategorie U13 zvládla domácí přestřelku s Pardubicemi. Ženský A-tým zvládl zápas v Ostravě.

Mladá Boleslav vs. FCVP U19 2:2
Střelci:
 31. Monyč, 70. Buryán - 57. Kdolský, 75. Hašek (pen.)
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Soupeř hrál jednoduše, dlouhými nákopy a nám se první poločas nedařilo vyhrávat osobní souboje. Druhý poločas se to zlepšilo, dařilo se nám držet míč, vstřelit dvě branky, ale na výhru to bohužel nestačilo.”


Admira Praha vs. FCVP U18 2:3
Střelci:
 10. Winter, 64. Kohoutek (pen.) - 22. Kobes, 35. Kobes, 88. Volfík
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Zápas jsme zaslouženě vyhráli, i když jsme do zápasu nevstoupili dobře a v desáté minutě po naší chybě v obraně inkasovali. Celý první poločas jsme byli kombinačně lepší a do poločasu zaslouženě vývoj zápasu otočili. Ve druhém poločase domácí z penalty vyrovnali, ale nám se podařilo tři minuty před koncem vstřelit rozhodující gól a po zásluze jsme vyhráli.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U17 2:2
Střelci:
 15. Žáček, 66. Bakrlík - 17. Šádek, 20. Novák (pen.)


Admira Praha vs. FCVP U16 2:1
Střelci:
 20. Rajšner (pen.), 54. Khasawnih - 73. Linhart


FCVP U15 vs. Ústí nad Labem 4:2
Střelci:
 40. Volf, 46. Vlček, 53. Hamáček, 76. Volf - 7. Cimpl (pen.), 39. Zahálka
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „První poločas soupeř zaslouženě vyhrál 2:1, kdy jsme branky soupeři nachystali naší neschopností zrychlit hru směrem nahoru a mnoho přihrávek jsme směřovali zpět nebo do šířky. Do druhého poločasu se podařilo toto změnit a výrazně k tomu přispěli i svojí aktivitou střídající hráči. V celkovém kontextu zasloužená výhra, která mohla být vyšší, ale především přístup a řešení situací v prvním poločase byli špatné. O to cennější obrat z 0:2 na konečných 4:2, kdy kluci prokázali velkou morální sílu.”


FCVP U14 vs. Ústí nad Labem 6:0
Střelci:
 34. Štěpán, 64. Běhounek, 65. Běhounek, 68. Šebek, 71. Běhounek (pen.), 78. Hochman
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „Zápas jsme zvládli. Byli jsme více na míči a vytvořili si spoustu šancí a dali hodně branek. Do defenzivy jsme si poradili s rychlým přechodem soupeře a nedostali jsme branku.”


FCVP U13 vs. Pardubice 8:7
Střelci:
 7. Bečka, 30. Minařík, 48. Harrison, 51. Pacovský, 52. Harrison, 73. Bečka, 86. Hrdina, 88. Bečka - 12. Svoboda, 14. Čížek, 28. Svoboda, 38. Svoboda, 42. Hruška, 69. Svoboda, 81. Svoboda
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „V utkání s prvním týmem soutěže jsme v poslední pětiminutovce otočili utkání v nᚠprospěch. Jsme rádi, že kluci zakončili podzimní mistrovskou část vítězstvím.”


FCVP U12 vs. Pardubice 5:4
Střelci:
 5. Konopík, 25. Novotný, 33. Serhiienko, 35. Matsola, 85. Matsola (pen.) - 31. Kousek, 36. Dus, 45. Kousek, 70. Kynšt


Ostrava vs. FCVP Ženy 1:2
Střelci:
 67. Mudráková - 4. Kadlecová, 86. Tomanová Ad.
Hodnocení asistenta trenéra Pavla Hudečka: „Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a ve čtvrté minutě po výkopu Míši Radové prodloužila míč hlavou Aneta Tomanová a celou akci zakončila Bára Kadlecová přesně k tyči. Celý první poločas byly holky lepším týmem a jen škoda, že se nepodařilo naše vedení navýšit. Druhá půle byla vyrovnanější, ale stále jsme byli nebezpečnějším týmem. V 64. minutě jsme si však vybrali slabší chvilku a z rohového kopu domácí vyrovnali. Opět se ale ukázala síla týmu a odměnou byl vítězný gól z kopačky Adély Tomanové po akci výborně hrající Janky Lukáčové a přihrávce Valentýny Maršíkové. Holkám patří díky za výborný výkon a podzimní část jsme zakončili vítězstvím. Příští týden nás ještě čeká pohárové utkání v Českých Budějovicích a poté zasloužený odpočinek.”


FCVP WU18 vs. Liberec 0:1
Střelci:
 51. Csizmaziová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Na utkání s Libercem se podepsala zranění a nemoci, které v týmu máme. Do sestavy jsme museli poslat i holky, které nejsou na 100% připravené, a to nás omezovalo. Soupeř měl hru založenou na rychlé protiútoky a z jednoho nám vstřelil branku, pak se držel v bloku a my se tam už nemohli dostat a pokusit se ještě o změnu stavu.”