Ženský A-tým zakončil podzim postupem do čtvrtfinále Poháru. Dorostenky zvládly zápas v Ostravě. Starší i mladší žačky vyhrály na domácí půdě s pražskou Duklou.

Č. Budějovice vs. FCVP Ženy 0:7
Střelci:
 6. Horáčková, 47. Pelikánová, 65. Märzová (pen.), 74. Pajunková, 79. Kadlecová, 81. Lukáčová Z., 82. Pelikánová


Ostrava vs. FCVP WU18 1:3
Střelci:
 63. Lachká - 27. Boháčová, 47. Boháčová, 71. Gotthardtová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Troufám si říct, že jsme v Ostravě odehráli jedno z nejlepších utkání na podzim, jak po týmové, tak individuální stránce. Rozhodně jsme sem nejeli jen na výlet a z holek bylo cítit, už na cestě do Ostravy, že si sem jedeme pro body. V zápase jsme byli hodně aktivní, hlavně v křídelních prostorech, kde jsme si hodně věřili jeden na jednoho a dostávali se do vápna, kde jsme si vytvořili zajímavé šance. Princip zde byl hrát co nejrychleji nahoru v přechodové fázi, a to se dařilo výborně a z toho také padly tři branky.”


FCVP WU15 vs. Dukla 2:0
Střelci:
 16. Bauerová, 27. Bauerová
Hodnocení asistenta trenéra Tomáše Nováka: „V posledním ligovém utkání podzimní části sezóny jsme se utkali s pražskou Duklou. Hned od začátku se nám podařilo vyvinout velký tlak, z nějž pramenila spousta střel. Po dvou dorážkách střel od Kadeřávkové se radovala dvakrát Bauerová. Bohužel po vstřelených gólech tlak na soupeře upadl a naše hra se přizpůsobila hře soupeře. Holkám začal chybět pohyb bez míče, což proti důrazně hrajícímu soupeři velice komplikovalo kombinaci. I přesto bereme z utkání zasloužené tři body. Do bronzové příčky nám v polovině sezony chybí pouze jeden bod, a tak přezimujeme až na pátém místě za Slovanem Liberec, který má stejný počet bodů. Cílem na jaro je přehoupnout se do skupiny prvních čtyřech týmů a porvat se tak o nejlepší umístění ve skupině o titul. Na závěr hodnocení bych chtěl za celý realizační tým poděkovat fanouškům za obrovskou podporu v domácích utkáních a dívkám za uplynulou část sezóny.”


FCVP WU13 vs. Dukla 15:1
Střelci:
 2. Poláková, 10. Hrdličková, 18. Hrdličková, 26. Poláková, 27. Pohořalá, 34. Hrdličková, 35. Šimánková, 39. Poláková, 42. Hrdličková, 47. Pohořalá, 56. Kratochvílová, 59. Poláková, 65. Dragounová, 68. Kováříková, 69. Šandová - 61. Kohoutová
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V rámci posledního ligového kola jsme na domácím hřišti přivítali soupeřky z Dukly Praha. Holky musíme pochválit za to, jakým způsobem k poslednímu utkání přistoupily. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, byli jsme lepší při hře na míči a naši převahu jsme potvrdili vstřelenými brankami. Soupeřky jsme až na dvě brejkové situace do žádných šancí nepouštěli. Holkám je třeba poděkovat za celý průběh dosavadní poloviny sezony, kdy díky svým fotbalovým kvalitám a skvělému přístupu k tréninkovému procesu jim zaslouženě patří první místo v tabulce.”