Po dvouleté pauze způsobené covidem se opět uskutečnilo novoroční setkání naší staré gardy, které se jinak odehrává každý rok. Jeho součástí bylo jak ohlédnutí za fotbalovým rokem 2022, tak blahopřání jubilantům.

Na setkání, které se konalo ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu se především hodnotil fotbalový rok 2022 z pohledu našich veteránů. A hodnocení to bylo veskrze pozitivní! Vždy Západočeši za celých 365 dní ani jednou nepoznali pachu porážky.

Dohromady tedy odehráli (a vyhráli) devět zápasů se skóre 60:20. Už z tohohle čísla je zcela zřejmé, že jestli jejich exhibičním duelům něco chybělo, tak to rozhodně nebyly góly a celková atraktivita. Průměr bezmála devíti branek na zápas zkrátka mluví sám za sebe.

Nejvíce zásahů si připsal Jaroslav Linhart (10), následovaný Jaroslavem Kovaříkem a Pavlem Fořtem (oba po 8). „Ocelovým mužem“ týmu pak byl 50letý útočník František Šamberger, který jako jediný nastoupil do všech devíti zápasů staré gardy. Jen o jedno utkání méně má na svém kontě Kamil Bárta.

Kromě ohlédnutí za fotbalovým rokem 2022 nechyběly ani gratulace těm, kdo vloni či předloni oslavili svá jubilea. I my se samozřejmě připojujeme a přejeme oslavencům vše nejlepší a hlavně hodně zdraví! Za vedení klubu přišli přítomné pozdravit a obdarovat obchodně-marketingový ředitel klubu Jaromír Hamouz společně s ředitelem komunikace Václavem Hanzlíkem.

Jubilanti:
Miroslav Štrunc – 80
Karel Šilhavý – 65
Josef Kovačič – 60
Jiří Hopp – 80
Ladislav Žalec – 75

Fotogalerie