Ve 13. kole FORTUNA:LIGY porazili viktoriáni na domácím hřišti Slovácko 2:1! Krásnou brankou skóre otevřel Milan Havel, na 2:0 poté z penalty navyšoval Roman Procházka. Oba střelce jsme si pozvali na pozápasový rozhovor pro klubový web.

„V první půli jsme všichni viděli, že to byl jeden z nejlepších výkonů v této sezoně. Bohužel ve druhé už jsme na to nenavázali. Nevím, co se stalo, nakonec můžeme být rádi za tři body. Ten druhý poločas nás mrzí,“ řekl po zápase Milan Havel. Souhlasil s ním i Roman Procházka: „První poločas byl výborný, měli jsme mnoho šancí a dobře jsme kombinovali. Chybělo jen přidat nějaké další góly. Druhý poločas už se nám nevydařil, to by se nemělo stávat.“

Milan Havel otevíral skóre krásnou ranou pod břevno. „Chtěl jsem trefit hlavně bránu, to se povedlo a spadlo to tam. Jsem rád, že to byl gól, jenom mě mrzí, že jsem ze stoprocentní šance hlavou nepřidal druhý,“ mínil po utkání Havel, který opět nastoupil na pozici pravého záložníka.

Penaltu na 2:0 poté proměňoval Roman Procházka, pro kterého to byl třetí gól v sezoně. „Na penaltu jsme se domluvili s dalšími hráči, co jsou určení, že to půjdu kopnout,“ prozradil.

Poměrně mrazivé a deštivé počasí viktoriánům příliš nevadilo. „Je to příjemnější než třeba 30 stupňů. Neběhá se v tom špatně a já osobně mám třeba i rád, když prší,“ prozradil Milan Havel. „Byla sice trochu zima, ale nevadilo mi to. S deštěm také nemám problém,“ doplnil ho Roman Procházka.

Fotogalerie